MHP lideri Bahçeli'den Fatih Camii'ndeki saldırıya tepki: Karanlık bağlantılar aydınlatılacak, provokasyon iklimi oluşturmanın arayışında olan mihraklara fırsat verilmeyecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Fatih Camii'nde imam ile bir kişinin yaralandığı bıçaklı saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, "Alçak saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasının yanı sıra, karanlık bağlantılarının aydınlatılacağına, provokasyon iklimi oluşturmanın arayışında olan mihraklara asla fırsat verilmeyeceğine yürekten inanıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
MHP lideri Bahçeli'den Fatih Camii'ndeki saldırıya tepki: Karanlık bağlantılar aydınlatılacak,  provokasyon iklimi oluşturmanın arayışında olan mihraklara fırsat verilmeyecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fatih Camisi İmamı Galip Usta ve Hafız Bilal Erdem'e yönelik saldırıyı kınadı. Bahçeli, "Alçak saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasının yanı sıra, karanlık bağlantılarının aydınlatılacağına, provokasyon iklimi oluşturmanın arayışında olan mihraklara asla fırsat verilmeyeceğine yürekten inanıyorum" dedi.

MHP lideri Bahçeli, X'ten yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Geçtiğimiz pazartesi günü menfur bir saldırıda yaralanan İstanbul Fatih Camii İmamı Sayın Galip Usta ile birlikte cami cemaatinden Sayın Bilal Erdem’e özellikle şifalar temenni ediyorum. Bu kapsamda alçak saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasının yanı sıra, karanlık bağlantılarının aydınlatılacağına, provokasyon iklimi oluşturmanın arayışında olan mihraklara asla fırsat verilmeyeceğine yürekten inanıyorum" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin