MHP lideri Bahçeli, ilk mitingini Mersin'de yaptı. CHP'yi çok sert dille eleştirdi: Terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır, bugünkü CHP iflas etmiştir

MHP lideri Bahçeli, yerel seçimler için ilk mitingini Mersin'de yaptı. 2019'da CHP'nin kazandığı Mersin'e talip olduklarını söyleyen Bahçeli, CHP'nin DEM Parti ile yaptığı görüşmeleri hatırlatarak "Demlenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır. TBMM’de terör saldırılarına karşı hazırlanmış ortak metinlere imza atmayan bu CHP’dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir" dedi.

Google Haberlere Abone ol
MHP lideri Bahçeli, ilk mitingini Mersin'de yaptı. CHP'yi çok sert dille eleştirdi: Terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır,  bugünkü CHP iflas etmiştir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimler kapsamında Mersin Açık Hava Toplantısı ile ilk mitingini gerçekleştirdi. 

CHP'nin DEM Parti ile yaptığı görüşmeleri hatırlatan Bahçeli "Demlenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır. TBMM’de terör saldırılarına karşı hazırlanmış ortak metinlere imza atmayan bu CHP’dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir. Bugünkü CHP işgal edilmiştir. Mersin’i demlenmiş CHP musibetinden arındırmak milli güvenliğimiz, huzurumuz, onurumuz adına mecburiyettir" dedi. 

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle: 

"İnanıyorum ki, Mersin kamburlarından kurtulacak. Liman ve lojistik kenti olan Mersin ayak bağlarını söküp atacak. Yalan belediyeciliğinin 63 günlük ömrü kaldı. Yıkım belediyeciliğinin 63 günlük süresi kaldı. Yozlaşmış belediyeciliğin sonu göründü. Mersin gücüne güç katacak, yükseldikçe yükselecek. Bu şehirde yaşayan hiçbir vatandaşımız ilgisiz ve kimsesiz bırakılmayacak. Herkesin elinden tutacağız. Bağın, bahçenin, bostanın bereketi olacağız. Mersin’den Antalya’ya kadar otoyolların tünelini tamamlayıp Torosların iki yakasını kenetleyeceğiz. Kalbimiz Mersinle bir çarpacak. Çünkü “Mersin Bizim, Türkiye Hepimizindir.” Huzur, refah, barış, kardeşlik, istikrar ve esenlik dolu Mersin Türk ve Türkiye Yüzyılının parlayan yıldızı haline gelecek. Önümüzdeki beş yıl için sizlerden olur ve onay istiyoruz. Herkes tersine giderken biz Mersin’i daha da büyütmek, daha da geliştirmek arzusundayız. Bu nedenle Cumhur İttifakı’nın birbirinden değerli belediye başkan adaylarıyla Mersin’in hizmetine talibiz.

"ABD’NİN KOMŞU ÜLKELERDEKİ VARLIĞI GAYRİ AHLAKİDİR"


ABD, Irak ve Suriye’deki varlığımızdan son derece huzursuzdur. Bölücü terör örgütüne karşı operasyonların icrasından memnuniyetsizdir. Peki ABD Suriye’de ne arıyor? Irak’ta ne geziyor? İç sorunları giderek yaygınlaşan, Teksas krizinden sonra eyaletleri arasındaki cepheleşmesi sertleşen ABD’nin komşu ülkelerdeki varlığı gayri ahlakidir, gayri hukukidir, gayri meşrudur. ABD’nin Suriye’den ve Irak’tan tamamıyla çekilmesinden başka makul, mantıklı, akla yatkın ve adil bir seçenek kesinlikle yoktur. Türkiye, ABD ile sınır olmaktan rahatsızdır, bölücü terör örgütüne verilen destekten rahatsızdır; siyasi, ekonomik ve diplomatik dayatmalardan rahatsızdır.

ABD'YE F16  ÇAĞRISI


İsveç’in NATO’ya katılım protokolünün onaylanmasının ardından, ABD’nin sözünde durarak F-16’larla ilgili beklentimizi derhal karşılaması aslında bir hukuk ve müttefiklik namusudur.

"DEMLENMİŞ CHP TERÖRLE MÜCADELEYE ŞAŞI BAKMAKTADIR"

Demlenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır. TBMM’de terör saldırılarına karşı hazırlanmış ortak metinlere imza atmayan bu CHP’dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir. Bugünkü CHP işgal edilmiştir. Mersin’i demlenmiş CHP musibetinden arındırmak milli güvenliğimiz, huzurumuz, onurumuz adına mecburiyettir.

MHP ve Cumhur İttifakı güçlü olduğu müddetçe demokrasi güvence altındadır. Türkiye’nin temel ve öncelikli meselelerinin köklü çözümlerle buluşturulması hususunda, her çalışmayı yapacak yine Cumhur İttifakı’dır. Türkiye’nin ne geçmişinde ne de geleceğinde zillete yer yoktur.

"GÜÇLÜ YASAMA, KARARLI YÜRÜTME, UYUMLU BELEDİYE"

Unutmayınız; elbette yapacağız. Hep birlikte başaracağız. Aziz vatandaşlarım, 14 ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan seçimler, 31 Mart 2024 tarihinde pekişip, Türk ve Türkiye Yüzyılı yürüyüşü inşallah seriye bağlanacaktır. Güçlü yasama, kararlı yürütme, uyumlu belediye diyoruz. Yerelde iktidar, ülkede istikrar iradesindeyiz. Aklın yolu birdir. Genelden yerele birlik, ülkemizde yönetimde dirlik amacındayız.

Ayırmadan, ayrışmadan Mersin için canla, başla çalışacağız. Mersin için üreteceğiz, geceyi gündüze katacağız.

Etiketler MHP devlet bahçeli chp
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin