Mesut Yar, Özgür Özel ile arasında geçen 45 dakikalık görüşmeyi ilk kez açıkladı: Ön seçim şerhi ile Datça’da çalışmamı istedi

tv100'de yayınlanan Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına, Datça Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mesut Yar konuk oldu. Yar, CHP'den aday adayı olmuş ancak aday gösterilmemişti. Yar, adaylık kararını nasıl aldığını ve CHP lideri Özgür Özel ile arasında geçen konuşmayı aktardı. Yar, "Saygı değer Özel’le 45 dakikalık bir konuşmamız da oldu. Kendisi ön seçim şerhi ile Datça’da çalışmamı istedi. Biz de kurucu partinin liderine 'hayır' demedik." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Mesut Yar, Özgür Özel ile arasında geçen 45 dakikalık görüşmeyi ilk kez açıkladı: Ön seçim şerhi ile Datça’da çalışmamı istedi

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, Kanal 7 Ankara temcilcisi Mehmet Acet, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu.

"BİZ DE KURUCU PARTİNİN LİDERİNE HAYIR DEMEDİK"

Datça Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mesut Yar, Barış Yarkadaş'ın "Benim edindiğim bilgi CHP Başkanı Özgür Özel’in seni arayıp Datça adayı olmanı istemesi bu bilgi doğru mu?" sorusuna yönelik, "Bu doğru bir bilgi. Saygıdeğer Özel’le 45 dakikalık bir konuşmamız da oldu. Kendisi ön seçim şerhi ile Datça’da çalışmamı istedi. Biz de kurucu partinin liderine hayır demedik." ifadelerini kullandı.

"AKŞENER'DEN, İNCE'DEN VE 6 AYRI PARTİDEN TEKLİF ALDIM"

Mesut Yar'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Ben 38 sene boyunca herhangi bir partinin rozetini takmadım CHP’nin rozetini çıkarttığım gün itibarıyla da Sayın Meral Akşener’den de Sayın Muharrem İnce’den de ayrıyeten 6 ayrı siyasi partinin yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılarından da bir teklif aldım."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin