Mersin'in Tarsus ilçesinde tek katlı ahşap evde çıkan yangın korkuya neden oldu. Böğrüeğri Mahallesi'ndeki evde, saat 02.00 sıralarında çıkan yangın bir anda büyüdü.
Mersin'de korkutan yangın! Kül olan ahşap evden cansız bedenleri çıktı: Babaanne ve torun yan yana
Mersin'de babaanne ve torunun bulunduğu ahşap evde yangın çıktı. Korkunç yangında, 66 yaşındaki Ümmügülsüm Doğan ile torunu 19 yaşındaki Hamdican Doğan, hayatını kaybetti. Babaanne ile torunu, yan yana toprağa verildi.
CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU
Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye, itfaiye, Çamlıyayla Orman İşletme Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken, evde yapılan incelemede Ümmügülsüm Doğan ile torunu Hamdican Doğan'ın cansız bedenleri bulundu.
Cansız bedenler, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.
YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER
Ümmügülsüm Doğan ile torunu Hamdican Doğan'ın cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Babaanne ile torunun cenazeleri, Tarsus'un Böğrüeğri Mahallesi'ne getirildi.