Mersin'de ikinci kez koltuğa oturan Vahap Seçer ilk kez tv100'e konuştu: Sağ seçmen 5 yıl içerisinde öcü olmadığımızı gördü

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri geçti, etkileri sürüyor. Kazanan ve kaybeden isimlerden değerlendirmeler geliyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı yüzde 59,52 ile kazanan Vahap Seçer, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a verdiği özel demeçte "Sağ seçmen, bizim geride kalan 5 yıl içerisinde öcü olmadığımızı gördü. Biz Mersin'i sosyal belediyecilikle tanıştırdık." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Mersin'de ikinci kez koltuğa oturan Vahap Seçer ilk kez tv100'e konuştu: Sağ seçmen 5 yıl içerisinde öcü olmadığımızı gördü

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre yüzde 59,52 ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Vahap Seçer, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a demeç verdi.

Vahap Seçer'in demeci şu şekilde:

"SAĞ SEÇMENE GİDİP HİZMETİMİZİ ANLATTIK"

Mersin farklı bir şehir. 8 partinin vekil çıkardığı bir şehir. Ben daha önce yüzde 46 ile seçilmiştim. MHP'de yüzde 40 almıştı. Biz bu seçimde oyumuzu yüzde 15 arttırdık. Sağ seçmenden yüzde 15 oy aldık. Bizim yüzde 45 oyumuz sol, sosyal demokrat, Atatürkçü, kentli-laik seçmen diye tarif ediyor. Biz özellikle sağ seçmene gidip hizmetimizi anlattık. Onlar bizi gördüler. Bizim dilimizden etkilendiler.

"SAĞ SEÇMEN ÖCÜ OLMADIĞIMIZI GÖRDÜ"

Sağ seçmen, bizim geride kalan 5 yıl içerisinde öcü olmadığımızı gördü. Biz Mersin'i sosyal belediyecilikle tanıştırdık. Bu alınan oyun temeli sosyal belediyecilik anlayışıdır. Bu oy 5 yıllık belediyeceğimizin hizmetidir. Oy patlaması bekliyorduk. 2 ayrı araştırma şirketi ile çalıştık. İkisi de yüzde 25 fark atacağımızı söylemiştik ama biz yüzde 30 aldık. Mansur başkanla birlikte rakibimize aynı oranda fark attık.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin