Mersin'de feci kaza. Can pazarı yaşandı. Yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı. Minibüs dereye yuvarlandı. Ölü ve yaralılar var

Mersin'in Silifke ilçesinde feci bir kaza yaşandı. Yolcu minibüsü, bir otomobille çarpıştı. Kazada minibüs dereye yuvarlandı. Mersin- Antalya karayolu Yeşilovacık Mahallesi yakınlarında can pazarı yaşandı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti. 13 kişi de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Mersin'de feci kaza. Can pazarı yaşandı. Yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı. Minibüs dereye yuvarlandı. Ölü ve yaralılar var

Mersin'in Silifke ilçesinde, otomobille çarpışan yolcu minibüsünün dereye yuvarlandığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 13 kişi de yaralandı.

ÇARPIŞMANIN ETKİSİYLE DEREYE YUVARLANDI

Kaza, gündüz saatlerinde Mersin- Antalya karayolu Yeşilovacık Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Silifke'den Gülnar'ın Büyükeceli Mahallesi'ne yolcu taşımacılığı yapan Abdurrahman Karabıyık yönetimindeki 33 C 4540 plakalı minibüs, Kamil Uysal'ın kullandığı 33 K 1146 plakalı otomobil ile kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan minibüs, dereye yuvarlandı.

MİNİBÜSTEKİ YOLCU HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde minibüste yolcu olarak bulunan Musa Bozkurt'un (62) hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan 13 kişi ise ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaynak: DHA
Etiketler kaza mersin
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin