Meral Akşener küplere binecek. Eski danışmanından Ekrem İmamoğlu'na övgü dolu şarkı: 5 yıllık şahitliğimin ürünüdür

Altı yıl boyunca Meral Akşener'in basın danışmanlığı görevini yürüten ve 2023 yılında görevine son verilen Murat İde'nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için seçim şarkısını yazdığı, bestelediği ve söylediği ortaya çıktı. İde konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Beş yıllık şahitliğimin ürünüdür bu şarkı. Helali hoş olsun" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Meral Akşener küplere binecek. Eski danışmanından Ekrem İmamoğlu'na övgü dolu şarkı: 5 yıllık şahitliğimin ürünüdür

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ardından  İYİ Parti lideri Meral Akşener ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun araları bozuldu. 

Akşener, arka arkaya İmamoğlu'nu hedef alan sözler söylemeye devam ederken, İYİ Parti'nin seçim afişlerinin de İBB tarafından astırılmadığını iddia etti.. İmamoğlu ise son olarak artık Akşener'i muhatap almayacağını söyledi.

İkili arasında gerilim sürerken Meral Akşener'i küplere bindirecek bir hareket eski basın danışmanı Murat İde'den geldi.

İde'nin Ekrem İmamoğlu için seçim şarkısı yazdığı ortaya çıktı. İBB Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İmamoğlu'nun sağ kolu Murat Ongun, Murat İde'ye hazırladığı şarkı için teşekkür etti. 

Ongun yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Bu güzel seçim şarkısını Başkanımız Ekrem İmamoğlu için hazırlayıp, hediye eden Murat İde’ye teşekkürler" ifadelerini kullandı.

 

MURAT İDE HELALİ HOŞ OLSUN

Konuyla ilgili bir paylaşım da Murat İde'den geldi. İde Ekrem İmamoğlu için sözlerini yazdığı, bestelediği ve okuduğu şarkıyla ilgili şu paylaşımı yaptı: "Gözlerin Kapalı Dinle İstanbul.. Beş yıllık şahitliğimin ürünüdür bu şarkı... Helali hoş olsun..."

Murat İde altı yıl boyunca Akşener'in basın müşavirliği görevini üstlenmiş ve görevine 2023 yılında son verilmişti. İde, partinin bu kararı neden aldığını bilmediğini söylemişti. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin