Meral Akşener hakkında bomba iddia: Yeniden aday olacak

İYİ Parti olağanüstü kurultayını 27 Nisan’da yapacak. Partinin lideri Meral Akşener’in yeniden aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik'ten bomba bir iddia geldi.

Google Haberlere Abone ol
Meral Akşener hakkında bomba iddia: Yeniden aday olacak
AA

Seçimde beklediği sonucu elde edemeyen İYİ Parti'de kurultay tarihi 27 Nisan olarak belirlendi. Genel Başkan Meral Akşener'in kurultayda tekrar aday olup olmayacağı merak edilirken İYİ Parti Göç Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın ise adaylığını ilan etti.

Öte yandan Akşener'le ilgili bomba iddia eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik'ten geldi.

Çelik, Akşener'in yeniden adaylık sinyali verdiğini söyledi.

Sosyal medyasında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Seçimlerde aldığı ağır yenilgi sonrası olağanüstü seçimli kurultay kararı almak zorunda kalan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün kurultay tarihini 27 Nisan olarak açıkladı. Açıklanan tarih itibarıyla, seçimli kurultay için tanınan 22 günlük sürenin yeni genel başkan adaylarının gerekli hazırlıklarını yapmaları için yeterli olmadığı ortadadır. Aceleye getirilmek istendiği çok açık olan bu kurultay takvimi ile yeni genel başkan adaylarının hazırlık ve çalışma yapmalarına fırsat verilmeden adeta bir oldu bitti amaçlanmaktadır. Daha önceki “başarısızlık halinde siyaseti bırakacağı” beyanlarının aksine Genel Başkan Meral Akşener’i rehin alan iradenin, “İYİ Parti başında kalması talimatı” sebebiyle Akşener’in de kurultayda aday olacağı anlaşılmaktadır.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin