Memleket Partisi’nin ülke genelinde ilk ve tek belediye başkanı olan Yozgat’ın Sorgun ilçesi Bahadın Belde Belediye Başkanı Sami Eroğlu mazbatasını aldı  

Memleket Partisi’nin yurt genelinde ilk ve tek belediye başkanı olan Yozgat’ın Sorgun ilçesi Bahadın Belde Belediye Başkanı Sami Eroğlu, mazbatasını aldı. Eroğlu, "Yozgat topraklarında da sosyal demokrasiyi iktidara taşıyan, belediyeye taşıyan tek belediyeyiz. Gönül isterdi ki Yozgat toprakları da kırmızıya dönsün." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Memleket Partisi’nin ülke genelinde ilk ve tek belediye başkanı olan Yozgat’ın Sorgun ilçesi Bahadın Belde Belediye Başkanı Sami Eroğlu mazbatasını aldı   

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde Memleket Partisi adayı Sami Eroğlu 674 oy alarak, belediye başkanı seçildi. DSP’den Yurtseven Bozdemir 464, CHP’den Meral Çıtak ise 413 oy aldı. Memleket Partisi’nin yurt genelinde ilk ve tek belediye başkanı olan Sami Eroğlu, Sorgun İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak görevine başladı.

Sami Eroğlu, belediye hizmet binası önünde rozetini çıkararak herkese eşit hizmet sözü verdi. Eroğlu, yaptığı konuşma da ise şunları söyledi: "Memleket Partisi'yle girdik bu seçimleri kazandık. Biz artık bu kapıdan partisiz gireceğiz. Bahadın'ın belediye olarak gireceğiz. Arkadaşlarımla birlikte hizmetimizi de bu anlayışla yapacağız."

"GÖNÜL İSTERDİ Kİ YOZGAT TOPRAKLARI KIRMIZIYA DÖNSÜN"

Başkan Eroğlu, Yozgat’ta sosyal demokrat partilerin başkan çıkaramamasına üzüldüğünü vurgulayarak, "Biz ilkleri ve tekleri yaşamaya alışkın bir kasabayız, Bahadır olarak. 1968 yılında da Türkiye İşçi Partisi'nden belediye başkanı olmuştu. Şimdi de Memleket Partisi'nden ilk ve tek belediye başkanı oldu. Maalesef üzülerek söylüyorum; Yozgat topraklarında da sosyal demokrasiyi iktidara taşıyan, belediyeye taşıyan tek belediyeyiz. Gönül isterdi ki Yozgat toprakları da kırmızıya dönsün. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Beş yıl sonrası için de Bahadın değil yalnızca, Çayıralan da, Çandır da, Yerköy de kırmızıya boyanacak" dedi.

Kaynak: ANKA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin