Marmaray kullananlar dikkat! Sefer saatleri değişti. Yılbaşı gecesi için sefer saati düzenlemesi! Ulaşım saatleri belli oldu

Marmaray 1 Ocak günü ücretsiz olmasının yanı sıra yılbaşı gecesi için ise sefer düzenlemesine gitti. 31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayan gece Gebze-Halkalı ve Halkalı-Gebze yönlerine ek seferler düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Marmaray kullananlar dikkat! Sefer saatleri değişti. Yılbaşı gecesi için sefer saati düzenlemesi! Ulaşım saatleri belli oldu

Marmaray resmi Twitter sayfasından yılbaşı gecesi için yapılan düzenlemeyi duyurdu. 

Yılbaşı gecesi için, "Marmaray trenlerimizde yılbaşı gecesi için (31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayan gece) Gebze-Halkalı ve Halkalı-Gebze yönlerine ek seferler düzenlenmiştir. Mutlu yıllar dileriz." paylaşımı yapıldı. 

Toplu taşıma araçları arasında yer alan Başkentray, Marmaray, İZBAN ve metronun yeni yılın ilk gününde ücretsiz olacağının açıklanmasının ardından 1 Ocak 2024 Pazartesi günü tüm vatandaşlar ulaşımı ücretsiz kullanacak. Peki, yılbaşı akşamı toplu taşıma ücretsiz olacak mı?

YILBAŞINDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, 1 Ocak Pazartesi günü ücretsiz hizmet verecek.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, 1 Ocak Pazartesi günü, vatandaşlar Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferlerinden ücretsiz faydalanacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin