Mardin'de korkunç olay. 18 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde, 18 yaşındaki bir genç başından vurulmuş olarak bulundu. Ağır yaralı genç, hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Mardin'de korkunç olay. 18 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu
Arşiv

Edinilen bilgiye göre, Mazıdağı ilçesinde Kocakent köyünde ikamet eden ve evin bahçesinde bulunan lavaboya gitmek için dışarı çıkan 18 yaşındaki İdem Y., köyde bulunan caminin yanında başından vurulmuş halde olarak bulundu.

Köy sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İdem Y., ağır yaralı olarak Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.

4 ŞUBAT'TA DA BİR ÖĞRETMEN ÖLÜ BULUNMUŞTU

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde arkadaşlarının haber alamadığı genç öğretmen evinde ölmüş bir vaziyette bulundu. Edinilen bilgiye özel bir eğitim kurumunda matematik öğretmeni olarak görev yapan 32 yaşındaki Mehmet Ali Bulut'a ailesi ve arkadaşları ulaşamayınca bu durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri genç öğretmenin kaldığı evin kapısını kırarak girdikleri mekanda sağlık ekipleri öğretmen Mehmet Ali Bulut'u hayatını kaybetmiş bir vaziyette buldu. Özel bir dershanede öğretmenlik yapan ve bu sabah saatlerinde evinde ölmüş vaziyette bulunan 32 yaşlarında Mehmet Ali Bulut'un cenazesi otopsi işlemleri yapılmak üzere Kızıltepe Devlet Hastanesine morguna kaldırılmıştı.

Kaynak: İHA
Etiketler mardin genç hastane
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin