Mansur Yavaş'tan rakibi Turgut Altınok'un 'mal varlığı açıklamasına' ilk yorum: Yorumunu halk yapacak, çok da zor değilmiş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan, rakibi Turgut Altınok'un açıkladığı mal varlığı ile ilgili ilk yorum. Yavaş sosyal medyada gündem olan Altınok'un mal varlığıyla ilgili "Yorumunu halk yapacak. Olması gereken budur. Oldu, çok da zor değilmiş" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Mansur Yavaş'tan rakibi Turgut Altınok'un 'mal varlığı açıklamasına' ilk yorum: Yorumunu halk yapacak, çok da zor değilmiş

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle'de Şentepe Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin açılışının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yavaş, Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'un mal varlığı paylaşımına ilişkin ilk yorumunu yaptı.

'ZOR DEĞİLMİŞ'

Yavaş, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok'un mal varlığını açıklamasıyla ilgili soruya, "Yorumunu halk yapacak. Benim değerlendirme gibi bir lüksüm yok. Ben bütün kamu idarecilerinin mal beyanlarını açıklaması gerektiğini söyledim sadece. Olması gereken budur. Oldu, çok da zor değilmiş" dedi.

Yavaş, Altınok'un mal beyanında babasından kalan mal varlıklarına ilişkin soru üzerine, "Onların yorumunu yapmak bana düşmez, vatandaş değerlendirir" cevabını verdi.

DEM PARTİ AMBLEMİ BULUNAN AFİŞLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Yavaş, üzerinde DEM Parti amblemi bulunan 'Mansur Yavaş'ı destekliyoruz' afişleriyle ilgili soru üzerine, "Biz 2024-2019 seçimlerinde de hep bunlarla uğraştık. Seçimi kaybedeceklerini anlayınca böyle sahtekarlıklara başvuruyorlar. Çünkü halkın karşısına çıkıp oy isteyecek yüzü olmayanlar bu tür oyunlara başvuruyorlar. Bunu yapanları Allah'a havale ediyoruz, seçmene havale ediyoruz. Bunlarla seçim falan kazanamazlar. Allah'ın izniyle açık ara kazanacağız" dedi. Yavaş, afişlerle ilgili savcılığa başvuracaklarını da belirtti.

NE OLMUŞTU?

ABB Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimler öncesi mal varlığı beyanını paylaşmış ve diğer adaylara mal varlığı açıklama çağrısı yapmıştı.

Bunun üzerine Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok önce 'Mülk benim değil Allah'ın' demişti ardından önceki gün mal varlığını açıkladı.

Altınok'un mal varlığı sosyal medyada gündem oldu. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin