Mansur Yavaş'tan balkon konuşması: Mansur Yavaş belediyeciliği tescillenmiştir! Bu seçiminin kaybedeni Turgut Altınok'tur!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışını resmi olmayan sonuçlara göre büyük farkla kazanan Mansur Yavaş'tan Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde flaş açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Mansur Yavaş'tan balkon konuşması: Mansur Yavaş belediyeciliği tescillenmiştir! Bu seçiminin kaybedeni Turgut Altınok'tur!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, vatandaşlara seslendi. 

Mansur Yavaş'ın açıklamalarından öne çıkanlar: 

"Değerli hemşerilerim bir seçimi daha geride bıraktık. Konuşamam teşekkürlerle başlamak istiyorum 2019'dan önce vaadlerimizle sahadaydık şimdi icraatlarımızla sahada olduk. Çalışmalarıma inanan bizlere güvenen başta Genel Başkanımız Özgür olmak üzere önceki dönem genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na tüm yönetime ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim asıl kahramanlarımız sizlersiniz. Ankara halkının tamamına yürekten teşekkür ediyorum" 

"İftiralara rağmen bana güç veren biricik aileme ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum. Bize atılan iftiralara karşı dualarını kalkan gibi kullanan, güçlerini yanımızda hissettiğimiz herkese teşekkür ediyorum. 2019'da kazandığımızda kullandığım cümleleri tekrarlıyoruz. Biz seçim sonuçlarını zafer olarak görmüyoruz. Bizim karşımızda düşman yok. Hepimiz bu vatanın onurlu birer fertleriyiz. Dünyaya bakışımız farklı olabilir ama artık seçim bitti. Rozetimizi çıkaracağız 6 milyon Ankaralıya, kimseyi ayırmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.

Ankaralının oyları ile tüm Türkiye'de Mansur Yavaş belediyeciliği tescillenmiştir. Bu seçimin kaybedeni siyasi hayatını müfteri olarak tamamlayan Turgut Altınok'tur. Herkes bilmelidir ki bizim belediyecilik anlayışımız hiç kimseye değil, sadece Ankara halkına meftun, sevdalı, kölelik yapmayı kabullenecek bir belediyecilik anlayışıdır. Sizlere söz veriyorum, bu kenti şeffaf, katılımcı, hesap verebilir anlayışla yöneteceğiz. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin