Manisa'da vahşet! Ortalık kan gölüne döndü. Karısını ve kayınbiraderini öldürdü. Sonrasında da intihar etti. Cesetler ormanlık alanda bulundu

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde kan donduran bir vahşet yaşandı. Karısını ve kayınbiraderini silahla vurarak öldüren şahıs daha sonra intihar etti.

Google Haberlere Abone ol
Manisa'da vahşet! Ortalık kan gölüne döndü. Karısını ve kayınbiraderini öldürdü. Sonrasında da intihar etti. Cesetler ormanlık alanda bulundu

Yunusemre ilçesi Büyük Sümbüller Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda bir cipin yanında 3 kişinin hareketsiz yattığını görenler, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, 45 AT 929 plakalı cipin yanında sigortacı olduğu öğrenilen Alaaddin Turantekin ile eşi Tülin Turantekin ve kayınbiraderi Bülent Eslik'in cansız bedenlerini buldu.

ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETMİŞ

Ekiplerin yaptığı incelemede Alaaddin Turantekin'in, eşini ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

ANKARA'DA DA TAKSİDE ESKİ EŞİNİN BOĞAZINI KESTİ

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kadın eski eşi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.
Olay, Ankara’nın Çankaya ilçesi İmrahor Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre, E.A. isimli erkek, eski eşi M.A. ile 06 T 1111 plakalı taksinin içerisinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce E.A. yanında bulundurduğu bıçakla M.A.’ya saldırarak boğazını kesti.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin