Manisa MHP'den CHP'ye geçmişti. Yeni belediye başkanı Ferdi Zeyrek'ten uyarı geldi

2019’da MHP’nin kazandığı Manisa’da Cengiz Ergün koltuğunu koruyamadı. Manisa 31 Mart Yerel Seçimleri’nde tercihini CHP’den yana kullanarak Ferdi Zeyrek’i başkanlığa getirdi. Zeyrek ise sosyal medyasından uyarıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Manisa MHP'den CHP'ye geçmişti. Yeni belediye başkanı Ferdi Zeyrek'ten uyarı geldi
ANKA

Manisa'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarına göre, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na CHP'nin adayı Ferdi Zeyrek seçildi. CHP 14, AK Parti 2, Yeniden Refah Partisi ise 1 ilçede seçimi önde tamamladı.

Henüz mazbatasını almayan Zeyrek sosyal medyasından uyarıda bulundu.

Sosyal medyasında şu ifadeleri kullandı:

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kasasını boşaltmaya çalışıyorlar. Manisa’nın geleceğinden, tüyü bitmemiş yetimin hakkından yiyenlere sesleniyorum, Şehrimizden ellerinizi çekin. Biz yoksak hizmet de yok diye giderayak Manisalı hemşehrilerimin kasasına el uzatanlar bilsinler ki, halkımızın bir kuruşunu daha size hibe etmeyeceğiz. Gerekeni yapıyoruz.

FERDİ ZEYREK KİMDİR?

1977 yılında Manisa'da doğdu. Uludağ Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünü bitirdi. Evli, 3 kız çocuk babası. Manisa'da mimari projeler ve iç tasarım işleri yapan şirket kurdu, çeşitli platform, sivil toplum kuruluşları ve derneklerde görevlerde bulundu. Manisa Mimarlar Odası'nda 7 yıl boyunca önce yöneticilik, sonra başkanlık yaptı. Manisa Akademik Odalar Birliği’nde de görev aldı. Ayrıca 2012-2014 yılları arasında Manisaspor Yönetim Kurulu'na seçildi. Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, Şehzadeler Belediye Meclis Üyeliği ve İmar Komisyonu Üyeliği yaptı. Son olarak CHP Manisa İl Başkanı olarak görev yaptı.



Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin