Malatya'da deprem! Çevre illerde de hissedildi. Malatya'da 4,6 büyüklüğünde deprem

AFAD'ın son dakika bilgisine göre Malatya'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Google Haberlere Abone ol
Malatya'da deprem! Çevre illerde de hissedildi. Malatya'da 4,6 büyüklüğünde deprem

 Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 12.34'te 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Yeşilyurt'ta meydana gelen sarsıntının derinliği 17,3 kilometre olarak ölçüldü.

Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4,6 olarak açıkladı. 

İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Yerlikaya 4,6 büyüğündeki depremle ilgili an itibariyle olumsuz bir durumun bulunmadığını açıkladı. AFAD ekiplerinin sahada olduğunu ifade eden Bakan Yerlikaya, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Malatya Yeşilyurt’ta 4,6 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz.  Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, da depremin ardından yapılan saha tarama çalışmalarında olumsuz bir duruma rastlanmadığını açıkladı. 

MALATYA DÜN DE SALLANMIŞTI

Malatya'da dün de merkez üssü Doğanşehir ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremin herhangi bir yıkıma ve hasara neden olmadığı açıklanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin