Mahzen operasyonunda Süleler örgütü çökertildi. Bakan Yerlikaya'dan flaş açıklama geldi: Elebaşı ile birlikte 9 şüpheli yakalandı

Türkiye'deki suç örgütlerine yönelik operasyonlar devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sosyal medya hesabından açıklamaya göre Mahzen 4 Operasyonu'nda Süleler örgütü çökertildi. Operasyonda örgüt lideri ile birlikte 9 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Mahzen operasyonunda Süleler örgütü çökertildi. Bakan Yerlikaya'dan flaş açıklama geldi: Elebaşı ile birlikte 9 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabında flaş açıklama yaptı.

Bakan Yerlikaya, “Mersin’de düzenlenen ‘MAHZEN-4’ operasyonunda ‘Süleler’ olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 9 şüpheli yakalandı” ifadelerini kullandı..

Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:

"Mersin’de düzenlenen “MAHZEN-4” operasyonunda “Süleler” olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi.

Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi şüpheli yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu bozan organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. Bir bir çökertip adalete teslim etmekte kararlıyız.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Çıkar amaçlı suç örgütü kurma, Kasten adam öldürme, Çok sayıda işyeri, ikamet ve araç kurşunlama, Uyuşturucu madde ticareti, Nitelikli dolandırıcılık, Silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu: adet ruhsatsız tabanca, Muhtelif miktarda uyuşturucu madde, Çok sayıda fişek ve balistik yeleğe el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin Duası Sizinle.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin