Kuzey Marmara Otoyolu’nda TIR şoförünü rehin aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşme isteği gerçekleşen Fatih B. teslim oldu

Kuzey Marmara Otoyolu’nda Fatih B. isimli şahıs, TIR şoförünü rehin aldı. Olay yerine polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. TIR şoförünü rehin alan Fatih B., İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşerek teslim oldu. Otoyolun Ankara ve İstanbul istikameti 3 saatin ardından trafiğe açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kuzey Marmara Otoyolu’nda TIR şoförünü rehin aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşme isteği gerçekleşen Fatih B. teslim oldu

Kuzey Marmara Otoyolu’nda bir kişi TIR şoförünü rehin aldı.

Kocaeli’nin Köfez ilçesindeki Sevindikli mevkisinde yaşanan olayda, polis ve jandarma yolu keserek trafiği durdurdu.

BAKANLA GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Şüpheli kendisini ikna etmeye çalışan ekiplere, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşmek istediğini söyledi.

TESLİM OLDU

İkna çabalarına rağmen şahıs teslim olmadı. Bunun üzerine İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fatih B. ile telefonla görüşme sağladı. Konuşmadan sonra şahıs teslim olmaya ikna oldu. Canlı yayında Bakan Yerlikaya'dan sözler alan şüpheli, önce rehineyi serbest bıraktı ardından kendisi dışarı çıktı. Ekipler, şüpheliyi etkisiz hale getirirken herhangi bir yaralanma ve can kaybı olmaması teselli kaynağı oldu.

CANLI YAYIN YAPTI

Şoförü rehin alan şüpheli, sosyal medya hesabından da canlı yayın yaptı.

Şüpheli, en son canlı yayında 2 yıldır kızıyla görüşemediğini söyleyerek, "Beni kızımla görüştürün." dedi.

Rehine krizi sebebiyle kapanan Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu'nun Ankara ve İstanbul istikameti 3 saatin ardından trafiğe açıldı.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin