KORKUNÇ! Beykoz'da köpeğe baltalı işkence. Görüntüler dehşete düşürdü. Resmen vahşet yaşandı

İstanbul'un Beykoz ilçesinde yaşanan vahşet kan dondurdu. Bir şahıs köpeğe bahçede baltayla işkencede bulundu. Köpeğin acı ile çıkardığı ses yürekleri dağladı. O cani ise görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
KORKUNÇ! Beykoz'da köpeğe baltalı işkence. Görüntüler dehşete düşürdü. Resmen vahşet yaşandı

İstanbul Beykoz'da kendisine ait köpeğe balta ile işkence eden caninin görüntüleri sosyal medyada tepki çekti. Görüntülerin ardından harekete geçen polis ekipleri, köpeğe işkence eden adamı gözaltına aldı.

Olay, öğle saatlerinde Tokatköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre elinde balta olan bir kişi, evinin önünde bulunan ve kendisine ait olduğu öğrenilen köpeğe işkence etmeye başladı. Köpeğin acı içinde bağırması üzerine cama çıkan bir vatandaş, komşusunun köpeğe işkence ettiği görüntüleri cep telefonu kamerası ile kaydetti. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından çalışma başlatan polis ekipleri, köpeğe işkence eden caniyi gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi beklenirken, saldırıya uğrayan köpek ise belediye ekipleri tarafından koruma altına alındı.

KORKUNÇ! Beykoz'da köpeğe baltalı işkence. Görüntüler dehşete düşürdü. Resmen vahşet yaşandı

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Beykoz'da köpeğe işkence yaptığı görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından gözaltına alınan M.E.B. ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "3 Ocak 2024 tarihinde sosyal medya hesapları üzerinde paylaşımı yapılan 'Çok acil köpeğe işkence ve şiddet yardım edin' başlığı ile paylaşımı yapılan konu ile alakalı olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince çalışmalara başlanmıştır. Paylaşılan görüntü içeriğinde bir erkek şahsın sokakta bulunan köpeğe elindeki kürek ile vurarak eziyet ettiği belirlenmiş, şüpheli şahıs M.E.B. Beykoz ilçesi Tokatköy Mahallesi'nde bulunan ikametinde yakalanarak muhafaza altına alınmıştır. Ayrıca şüpheli şahsın ikametinde bulunan 4 adet köpek, Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince barınağa teslim edilmiştir. Konu ile ilgili yakalanan şahıs hakkında "5199 sayılı hayvanları koruma kanununa muhalefet suçundan adli işlem başlatılmıştır" denildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin