Köpek yüzünden kaza oldu demişlerdi! Cinayet çıktı: Eşini ve çocuklarını böyle öldürmüş

Son zamanlarda bazı gruplar tarafından sokak hayvanlarına karşı başlatılan kampanya kapsamında Şanlıurfa'da meydana gelen bir kazanın suçu sokak köpeklerine atılmıştı. Fakat bu durumun bir kaza değil cinayet olduğu ortaya çıktı. Vavien filmini hatırlatan olayda, Hasan Çetin'in arabasını sulama kanalına sürerek eşini ve 5 çocuğunu öldürdüğü ortaya çıktı.

Köpek yüzünden kaza oldu demişlerdi! Cinayet çıktı: Eşini ve çocuklarını böyle öldürmüş

Sokak hayvanlarıyla ilgili hayvanların uyutulmasını isteyen kesimlerin açtığı savaş sürüyor. Bu kapsamda bazı kazaların suçu sokak hayvanlarına atılıyor.

Bunların biri Şanlıurfa'da yaşandı. 8 ay önce Şanlıurfa'da aracını sulama kanalına süren 38 yaşındaki Hasan Çetin, araç kanala düşmeden önce içinden atladı ve kazada eşiyle 5 çocuğu hayatını kaybetti. O dönem bazı haber siteleri kazanın köpek nedeniyle olduğunu yazdı. Çetin'in ifadesinde, ""Stabilize yolda ilerlerken aniden önüme köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için manevra yapınca yolun da etkisiyle direksiyon kontrolünü kaybettim ve otomobil sulama kanalına düştü. Kendi imkanımla çıkarak yardım istedim" demişti.

VAVİEN FİLMİ GİBİ CİNAYET

Kazadan 8 ay sonra ise Hüseyin Çetin'in evlenmesi ve kaza sırasında kullandığı aracı düğün arabası yapması ise dikkatleri çekti. İddialara göre sevgilisinin ailesi çocukları istemiyordu ve Hüseyin Çetin de bu nedenle ailesini yok etti. Yeni karısı İslim Çetin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, Hüseyin Çetin tutuklandı.

Bu olay başrollerinde Engin Günaydın ve Binnur Kaya'nın rol aldığı 2009 yapımı Vavien filmini anımsattı. Filmde, Engin Günaydın'ın hayat verdiği Celal karakteri de kaza süsü vererek ailesini öldürmek istiyordu. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin