Köpek saldırısına uğrayan Tunahan'dan haber var: Durumu iyiye gidiyor fonksiyon geri kazanımı için rehabilitasyon programına alınacak

İlkokul 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz, Ankara'da sabah saatlerinde okula giderken köpeklerin saldırısına uğramıştı. 7 Aralık Perşembe günü saldırıya uğrayan ve yoğun bakımdaki tedavisi tamamlanan Tunahan'ın sağlık durumu iyiye gidiyor fonksiyon geri kazanımı için rehabilitasyon programına alınacak.

Google Haberlere Abone ol
Köpek saldırısına uğrayan Tunahan'dan haber var: Durumu iyiye gidiyor fonksiyon geri kazanımı için rehabilitasyon programına alınacak

Ankara'da, sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan ilkokul 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın seri ameliyatları, tedavisinin sürdüğü Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı'nda yapılacak.

Sağlık durumu her geçen gün iyiye giden Tunahan'a daha sonra ise fonksiyon geri kazanımı için rehabilitasyon programı uygulanacak.

7 Aralık Perşembe günü Keçiören Kafkas Mahallesi'ndeki evinden sabah saatlerinde okula gitmek için çıkan ve okulun arkasındaki boş arazide çok sayıda sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan küçük Tunahan'ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

SERİ AMELİYATA ALINACAK

Hayati riski atlatan, HÜ İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesinde yoğun bakımdaki süreci tamamlanan ve solunum cihazından ayrılan ilkokul 4. sınıf öğrencisinin Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nda tedavisine devam ediliyor.

Sağlık durumu her geçen gün iyiye giden Tunahan seri ameliyatlara alınacak. Çocuğa bu sürecin ardından da fonksiyon geri kazanımı için rehabilitasyona programı uygulanacak.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin