Konya'da dehşet: Eski eşi ve komşularını darbedip, evi yaktı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Ramazan A., boşandığı Makbule Küçük ile 2 komşusunu darbetti. Ramazan A., daha sonra Küçük'ün evini ateşe verip, kaçtı.

Google Haberlere Abone ol
Konya'da dehşet: Eski eşi ve komşularını darbedip, evi yaktı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, 60 yaşındaki Ramazan A., boşandığı eşine dehşeti yaşattı. Olay, saat 06.00 sıralarında, Pınarbaşı Mahallesi 153528 Sokak’taki tek katlı evde meydana geldi.

ESKİ EŞİ VE KOMŞULARINI DARP ETTİ

Ramazan A., boşandığı Makbule Küçük'ün evine geldi. Belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmanın ardından Küçük'ü darbeden Ramazan A., sesi duyup tarafları ayırmayan gelen komşuları Mehmet Kula ile Hatice Kula'yı da darbetti.

DAHA SONRA EVİ ATAŞE VERDİ

Ramazan A., daha sonra Küçük'ün evini ateşe verip, kaçtı. İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı 3 kişi, ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Alevler, itfaiyecilerin müdahalesiyle söndürüldü. Polis, Ramazan A.'yı yakalayıp, gözaltına aldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin