Konya'da 5 kişinin ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücü: Epilepsi nöbeti geçirdim!

Konya'da kontrolünü yitirdiği otomobiliyle otobüs durağına dalıp, buradaki 4 kişi ile yanındaki eşi 43 yaşındaki Bahriye Taşkın'ın ölümüne neden olan 39 yaşındaki Bekir Taşkın tedavisinin ardından gözaltına alındı. İfadesinde, ehliyetinin olmadığını belirterek, "Direksiyon başında epilepsi nöbeti geçirdim" diyen Taşkın, tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Konya'da 5 kişinin ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücü: Epilepsi nöbeti geçirdim!

Feci kaza, 10 gün önce, Konya-Karaman kara yolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Ehliyetsiz sürücü Bekir Taşkın’ın kontrolünü yitirdiği 42 J 2873 plakalı otomobil, otobüs durağına çarptı. Bu sırada kent merkezine gitmek için durakta bekleyen 59 yaşındaki Mordagül Tutgak, 42 yaşındaki Elif Gül, 33 yaşındaki Dudu Gül, 48 yaşındaki Nergiz Gül ve otomobildeki Bekir Taşkın'ın eşi Bahriye Taşkın hayatını kaybetti.

KIZI VE 3 KİŞİ YARALANDI

Sürücü Taşkın ile kızı 16 yaşındaki Ümmühan Taşkın, durakta bulunan 13 yaşındaki Türkan Gül ve Sibel Özgürlü yaralandı. Taşkın taburcu olurken, Gül ve Özgürlü'nün tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

DİREKSİYONDA EPİLEPSİ NÖBETİ GEÇİRDİM

Sürücü Bekir Taşkın da Konya Numune Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından perşembe günü taburcu oldu. Taşkın, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinden sonra dün adliyeye sevk edilen Bekir Taşkın, ifadesinde, "Eşimin kalp rahatsızlığı vardı. Onun kontrolü için Konya Şehir Hastanesi'ne gidiyordum. Direksiyon başında epilepsi nöbeti geçirdim. Ne olduğunu hatırlamıyorum. Ehliyetim yoktu. Olay nedeniyle çok pişmanım" dedi.

TUTUKLANDI

Bekir Taşkın çıkarıldığı mahkemece, 'Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan tutuklandı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin