Komünist Başkan'ın yeni işi belli oldu. Seçimi kaybettikten sonra memleketine dönen Komünist Başkan çalışırken video paylaştı

'Komünist Başkan' olarak bilinen eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu 31 Mart'ta Kadıköy'de girdiği seçimi kazanamadı. Memleketine dönen 'Komünist Başkan'ın yeni işi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Komünist Başkan'ın yeni işi belli oldu. Seçimi kaybettikten sonra memleketine dönen Komünist Başkan çalışırken video paylaştı

'Komünist Başkan' olarak bilinen eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde  İstanbul Kadıköy'de aday olmuştu. 

CHP'nin kalesi Kadıköy'den aday olan Maçoğlu, oyların sadece yüzde  10'nun alarak seçimi kaybetmişti. 

Maçoğlu, seçimin ardından memleketi Tunceli'ye döndü. Maçoğlu'nnu yeni mesleği şaşırttı.

"Komünist başkan"  arıcılığa yapmaya başladı. 

Maçoğlu, arı yetiştiriciliği yaptığı alandan bir video paylaştı. Çalışırken çekilen videoyu    paylaşan Maçoğlu "Bahar aylarının gelmesiyle birlikte kolektif üretim çalışmalarımız hız kazandı. Arı bakımı ve kovanların bölünme işleminin ardından arılarımızı bal üretimi için yüksek rakımlı yaylalara göndereceğiz. Doğayı koruyan, ekolojiyi savunan üretim biçimlerini desteklemekle kalmayıp aynı zamanda bir parçası olacağız." notunu düştü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin