Kocaeli'nin Dilovası ilçesindeki Mimar Sinan Mahallesi'nde parfüm imalatı da yapılan bir depoda bilinmeyen nedenle yangın çıktı.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Ekiplerin çalışması sürüyor.
6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Vali İlhami Aktaş, Dilovası'nda çıkan yangının söndürüldüğünü belirterek, olayda 6 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Yangında 1'i ağır 5 kişinin de yaralandığı öğrenildi.
Aktaş, iş yerinin ruhsatının olduğunu ve yangının çıkış nedeniyle ilgili gerekli incelemelerin sürdüğünü söyledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yangınla ilgili Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını belirtti.
Bir Cumhuriyet başsavcıvekili, iki Cumhuriyet savcısı ve bilirkişi heyeti görevlendirildi.
İŞ YERİ SAHİBİ DAHİL 3 KİŞİ GÖZALTINDA
Soruşturma kapsamında aralarında iş yeri sahibi ve vardiya amirlerinin de bulunduğu 3 zanlı, Kocaeli ve Yalova'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
Zanlılar, işlemleri için emniyete götürüldü.