Kim kimin adayı karıştı. İYİ Partili adaydan CHP rozetli seçim afişi

Yerel seçime az bir süre kalan kimi isimler kendi partilerinden istifa edip başka partilerin adayı olarak boy gösteriyor. İzmir'de yaşanan bir olay ise bu durum karşısında sadece seçmenin değil adayların da kafasının karıştırdığını gösterdi. İYİ Parti'nin adayı seçim afişinde CHP rozetli fotoğrafını kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Kim kimin adayı karıştı. İYİ Partili adaydan CHP rozetli seçim afişi

31 Mart yerel seçimlerine yoğun tempoyla hazırlanan siyasi partiler, çalışmalarında bazı detayları gözden kaçırabiliyor.

Bunun son örneği İYİ Parti'de gerçekleşti.2019 yerel seçimlerinde CHP İzmir'de Çiğli Belediye Başkanı adayı olarak Suat Nezir'i göstermiş ancak daha sonra Nezir'in adaylığı düşürülmüştü.

SEÇMENİN KAFASI KARIŞTI

Önümüzdeki yerel seçimler için İYİ Parti'nin Buca adayı olan Nezir için hazırlanan seçim afişleri kente çeşitli noktalara asıldı.

Ancak afişteki bir detay dikkatlerden kaçmadı. Nezir'in, CHP rozeti taktığı fotoğrafın kullanılması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

SUAT NEZİR KİMDİR?

4 dönem boyunca Buca Belediyesi İmar Komisyonu üyeliği ve iki dönem İmar Komisyon başkanlığı gibi görevlerde bulunan Suat Nezir, Buca Belediyesi Başkan Yardımcılığı da yaptı.

Nezir Buca'da gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyet yürütüyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin