Kilis'te aile faciası: Baba, anne ve 3 çocuğunu öldürerek intihar etti

Kilis'te, Suriyeli baba, anne ve 3 çocuğu evlerinde ölü bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde anne ve çocukların boğularak öldürüldüğü belirlenirken, baba ise ağzı bağlı şekilde ipte asılı bulundu. Yapılan incelemede, Yusuf Kuvara'nın henüz belirlenemeyen nedenle eşi Merve ile 8, 6 ve 5 yaşlarındaki üç çocuğunu boğarak öldürdüğü tespit edildi.

Google Haberlere Abone ol
Kilis'te aile faciası: Baba, anne ve 3 çocuğunu öldürerek intihar etti

Feci olay, Kilis Nedimökmen Mahallesi'nde gece saatlerinde yaşandı. İnşaatlarda işçi olarak çalıştığı öğrenilen Suriyeli Yusuf Kuvara ile eşi ve 3 çocuğundan haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri belirtilen adrese gitti. Kapıyı açan olmayınca ağır kokunun da yayıldığı eve giren ekipler, korkunç manzara ile karşılaştı. Baba Yusuf Kuvara ağzı bağlı şekilde iple asılı halde eşi Merve Kuvara ile çocukları 8 yaşındaki Emine, 6 yaşındaki Abdo Kuvara ve 5 yaşındaki Ali Kuvara ile birlikte ölü bulundu.

Yapılan incelemede, Suriyeli Yusuf Kuvara'nın henüz belirlenemeyen nedenle eşi Merve ile 8, 6 ve 5 yaşlarındaki üç çocuğunu boğarak öldürdüğü tespit edildi. Yusuf Kuvara'nın daha sonra aynı evde intihar ettiği belirlendi.

Kaynak: AA-DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin