Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Sanma ki tehditle, şantajla, korkuyla bu millet sana boyun eğer; bizim Can'ımız Hatay’da

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez” sözlerine, "Hatay’ı sen mahzun bıraktın, garip bıraktın. Sen kimi tehdit ediyorsun? Yedi düvele boyun eğmemiş bu millet senden mi korkacak! Sanma ki tehditle, şantajla, korkuyla bu millet sana boyun eğer. Bizim Can'ımız Hatay’da. Unutma 'Zulüm ile abad olunmaz'” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Sanma ki tehditle, şantajla, korkuyla bu millet sana boyun eğer; bizim Can'ımız Hatay’da

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay'da yaptığı konuşmaya ilişkin X sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün (3 Şubat) Hatay’daki aday tanıtım toplantısında, “Hatay, kamu yatırımlarını noksansız alsa da yereldeki vizyon eksikliği nedeniyle potansiyelini açığa çıkmakta zorlanan şehrimiz. Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez” demişti. 

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın sözlerine X hesabından yanıt verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

"Hatay’ı SEN mahzun bıraktın, garip bıraktın. Sen kimi tehdit ediyorsun? Yedi düvele boyun eğmemiş bu millet senden mi korkacak! Sanma ki tehditle, şantajla, korkuyla bu millet sana boyun eğer. Bizim Can'ımız Hatay’da. Unutma 'Zulüm ile abad OLUNMAZ'"

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin