Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çarpıcı kulis bilgisi. Özgür Özel'e Ekrem İmamoğlu uyarısı. 1 Nisan beklentisi boşa çıkmış. 31 Mart için neden sahaya çıkmadı? Kılıçdaroğlu kime yenildiğini açıkladı

31 Mart Seçimleri'nin sonuçlarına göre CHP içerisinde Kemal Kılıçdaroğlu taraftarlarının 1 Nisan planları içerisinde oldukları belirtiliyordu. Kılıçdaroğlu da bu konuda sinyal vermişti. Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç tv100'de Kılıçdaroğlu ile ilgili bomba bir kulis bilgisini paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun “Değişim değişim dediler bir tek ben değiştim” diyerek sitem ettiği belirtildi. Sevinç'in kulis bilgisi için isim vermesi dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çarpıcı kulis bilgisi. Özgür Özel'e Ekrem İmamoğlu uyarısı. 1 Nisan beklentisi boşa çıkmış. 31 Mart için neden sahaya çıkmadı? Kılıçdaroğlu kime yenildiğini açıkladı

tv100.com yazarları Fuat Uğur ve Hacı Yakışıklı, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik. Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu.

Şaban Sevinç, gazeteci İhsan Akdemir ile CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı görüşmeden kulis bilgilerini aktardı.

Şaban Sevinç'in sözleri şu şekilde:

19 Mart günü bir gazeteci arkadaşımız İhsan Akdemir, Kemal Beyi çalışma ofisinde ziyaret ediyor. Şöyle bir diyalog geçiyor; “Sizin CHP’nin adaylarına destek verme beklentiniz var. Niye destek vermiyorsunuz? Aranızın iyi olduğu adaylara gidip destek verseniz sahada” diyor. Kemal Bey’in ifadesi şu “Sahaya çıkarsam yenilgiyi bana yüklerler. Seçimi kaybediyorlar” demiş.

"İMAMOĞLU'NA DİKKAT ET"

Gazeteci arkadaşımız “Kurultayı nasıl kaybettiniz? Niye böyle oldu?” diyor. Kemal Bey’de “Para ya para” diyor. “Bunu Özgür Özel’e de söyledim. Sen de Ekrem İmamoğlu’na dikkat et diye Özgür Özel’e de söyledim” diyor.

“DEĞİŞİM DEĞİŞİM DEDİLER BİR TEK BEN DEĞİŞTİM”

Şöyle bir ifadesi var Kemal Bey’in “Değişim değişim dediler bir tek ben değiştim” Gazeteci arkadaşımız "Parti ne olacak?" diyor Kemal Bey de "Merak etme geliyoruz" diyor.

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin