Esra Erol'un programında Türkiye'nin gündemine oturan bir olay çıktı. 25 yaşındaki zihinsel engelli Dilek, 21 yaşındaki nişanlısı Cuma’nın, 47 yaşındaki annesi Güldane ile birlikte kaçtığını iddia ederek programa başvurdu. Dilek, nişanlısı ve annesinin fazlasıyla samimi olduklarını, sürekli birlikte vakit geçirdiklerini ve kendisine şiddet uyguladıklarını ifade etti.
KAYINVALİDE İLE DAMAT TUTUKLANDI
Damat Cuma Doğan ile nişanlısının annesi Güldane Şahin, dün Erol’un programında canlı yayında gözaltına alındı. İkili, Dilek’e tehdit ve şiddet uyguladıkları iddiasıyla emniyete götürüldü.
Canlı yayında gözaltına alınan Cuma ve kayınvalidesi Güldane, eşi Dilek ve kardeşine yönelik, ‘Nitelikli tehdit’ suçundan tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Kayınvalide Güldane ve damat Cuma tutuklandı.
PİŞMAN OLMADIĞINI SÖYLEDİ
Yapılan sorgusu sonrası iki şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Pişman mısınız sorusuna ise Cuma Doğan, ‘Yok’ dedi.