Katliam gibi kazalar. Çok sayıda ölü ve yaralı. 10 yaşındaki çocuk da hayatını kaybetti

Kaza haberleri peş peşe geldi. Yürekler yandı. Viranşehir'de patlayan lastiği kontrol etmek için TIR'dan inen Cafer Karakuş (56) ve oğlu Yusuf Eren Karakuş, (18) arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Siverek ilçesinde ise, TIR ile çarpışan otomobilde bulunan Dilan Gümüştaş (10) öldü, 4 kişi yaralandı. Bursa'da da, saatteki hızı 50 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle kontrolden çıkarak devrilen motosikletin sürücüsü Süleyman Aydoğan (33) hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Katliam gibi kazalar. Çok sayıda ölü ve yaralı. 10 yaşındaki çocuk da hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde patlayan lastiği kontrol etmek için TIR'dan inen Cafer Karakuş (56) ve oğlu Yusuf Eren Karakuş, (18) arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. ​Kazanın ardından olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünün kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaza, akşam saatlerinde Viranşehir'e bağlı Kırbalı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Cafer Karakuş idaresindeki 06 EHH 987 plakalı TIR'ın yolda lastiği patladı. Bunun üzerine Cafer Karakuş yanında oğlu Yusuf Eren ile birlikte aracı park ederek aşağı indi. Lastiği kontrol eden baba va oğluna sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil çarptı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Cafer Karakuş ve oğlu Yusuf Eren Karakuş'un hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından baba ve oğlunun cansız bedenleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kazanın ardından olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünün kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldı.

10 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, TIR ile çarpışan otomobilde bulunan Dilan Gümüştaş (10) öldü, 4 kişi yaralandı.

Katliam gibi kazalar. Çok sayıda ölü ve yaralı. 10 yaşındaki çocuk da hayatını kaybetti

Kaza, akşam saatlerinde Çevre yolunda meydana geldi. Gürsel Akaray yönetimindeki 34 AAU 001 plakalı otomobil, kavşakta sürücüsü öğrenilemeyen 33 BFU 39 TIR ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ile yanında bulunan Meryem Fatma Gümüştaş (16), Beyza Nur Gümüştaş (13), Remziye Gümüştaş (42) ve Gamze Dilan Gümüştaş (10) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Gamze Dilan Gümüştaş, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Hayatî tehlikesi bulunan Meryem Fatma Gümüştaş ve Beyza Nur Gümüştaş ise Şanlıurfa'ya sevk edildi. Polis, kazaya ilgili soruşturma başlattı.

BURSA'DA RÜZGAR CAN ALDI

Bursa'da, saatteki hızı 50 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle kontrolden çıkarak devrilen motosikletin sürücüsü Süleyman Aydoğan (33) hayatını kaybetti. Aydoğan'ı kendi motosikleti ile takip ettiği sırada olayı gören ve ilk müdahalede bulunmaya çalışan arkadaşı gözyaşlarına boğuldu.

Katliam gibi kazalar. Çok sayıda ölü ve yaralı. 10 yaşındaki çocuk da hayatını kaybetti - Resim : 2

Kaza, saat 23.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi, Avrupa Konseyi Bulvarı, Çukurca Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Kent merkezinden İzmir istikametine 16 BAH 768 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan Süleyman Aydoğan (33), saatteki hızı 50 kilometreyi bulan şiddetli rüzgar nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdi. Metrelerce savrularak devrilen motosikletten fırlayan Aydoğan, başını demir bariyerlere çarptı. Peşinden kendi motosikleti ile gelen arkadaşı kazanın ardından hareketsiz yatan Aydoğan'ın yardımına koşarken, durumu sağlık ekiplerine de bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Aydoğan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri ise olası bir başka kaza ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemi aldı.

KURTARMAYA ÇALIŞTIĞI SIRADA ÖLEN ARKADAŞI İÇİN GÖZYAŞI DÖKTÜ

Sağlık ekiplerinin ölüm haberini vermesi üzerine Aydoğan'ın arkadaşı olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Aydoğan'ın cenazesi, savcılık ve polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin