Kartaltepe'de korkunç son! Kayarken 5 metre yüksekten düşen kadın öldü. Ailesi 'tel örgülerde açıklık vardı' iddiasıyla şikayetçi oldu

Kocaeli Kartepe’deki şambrelle kayarken, pistten çıkıp 5 metre yüksekten düşen Tuğba Paloluoğlu yaşamını yitirdi. Aile pistin yanındaki tel örgülerde açıklık olduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kartaltepe'de korkunç son! Kayarken 5 metre yüksekten düşen kadın öldü. Ailesi 'tel örgülerde açıklık vardı' iddiasıyla şikayetçi oldu

Kocaeli Kartepe’deki bir işletmede şambrelle kayak yaparken, pistten çıkıp 5 metre yüksekten düşen 3 çocuk annesi Tuğba Paloluoğlu (50) yaşamını yitirdi. Paloluoğlu'nun ailesi, pistin yanındaki tel örgülerde açıklık olduğunu öne sürerek ihmal iddiasıyla savcılığa şikayette bulundu. 

Olayla ilgili 'Kasten öldürmenin ihmali davranışla işlenmesi’ suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

Olay, 14 Ocak günü saat 17.30 sıralarında Kartepe'de, kızak ve şambriyelle kayak yapılan bir işletmede meydana geldi. Tuğba Paloluoğlu, hafta sonunda ailesi ile birlikte kayak yapmak için Kartepe'de bulunan bir tesise gitti. Şambrelle kayan Tuğba Paloluoğlu, pistten çıkarak 5 metre yüksekten düştü. Ağır yaralanan Paloluoğlu, yakınları ve işletmeciler tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan Paloluoğlu, kurtarılamadı.

Kaynak: DHA
Etiketler kocaeli kayak ölü
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin