Kars’ta 1’i kadın 3 kişi donmak üzereyken kurtarıldı. İşte o görüntüler...

Kars’ta soğuk havanın etkisi sürüyor. Kars'ta donmak üzere olan 1’i kadın 3 kişi, AFAD ve UMKE ekiplerince kurtarıldı. İşte o anlar...

Google Haberlere Abone ol
Kars’ta 1’i kadın 3 kişi donmak üzereyken kurtarıldı. İşte o görüntüler...

Kars’ın Susuz ilçesinde kar ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Susuz’dan Yaylacık köyüne araçlarıyla gitmekte olan 3 kişi, araçlarının kayarak kara saplanmasıyla birlikte araçlarında mahsur kaldı.

Araçlarının kara saplandığını ve donmak üzere olduklarını 112’ye bildiren vatandaşlar için AFAD ve UMKE ekipleri seferber oldu. Bölgeye sevk edilen AFAD ve UMKE ekipleri, araçta mahsur kalan 1’i kadın 3 kişiyi kurtararak araca taşıdı.
Donmak üzere olan vatandaşlar son anda kurtarılırken, AFAD ve UMKE ekipleri kara saplanan aracı da çekerek saplandığı yerden çıkardı. İlk tedavileri olay yerinde yapılan vatandaşlarının durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kars’ta 1’i kadın 3 kişi donmak üzereyken kurtarıldı. İşte o görüntüler...

Yoğun kar yağışı sebebiyle kara yolunda çok sayıda araç içerisinde 110 kişi mahsur kaldı. 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbar üzerine harekete geçen AFAD ekipleri kapanan yolda mahsur kalan toplam 110 kişiyi kurtararak, misafirhanelere yerleştirdi.

Kars’ta 1’i kadın 3 kişi donmak üzereyken kurtarıldı. İşte o görüntüler... - Resim : 2

56 KÖY YOLU KAPANDI

Bu arada Kars’ta kar yağışı ve tipi nedeniyle Akyaka’da 2, Arpaçay’da 17, Digor’da 2, Kağızman’da 7, Sarıkamış’ta 18 ve Susuz’da 10 olmak üzere toplam 56 köy yolu ulaşıma kapandı. Köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri çalışma başlattı.

Kars’ın Susuz ilçesinde kar ve tipinin halen etkili olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA
Etiketler kars afad soğuk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin