Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi

Çanakkale'de iki gündür kar yağışı ve fırtına etkili oluyordu. Bugün olumsuz hava şartları nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verilmişti. Kar tatili Çanakkale'de bir uzadı. 11 Ocak Perşembe günü de taşımalı eğitime ara verildi. Lapseki ilçesinde okullar tamamen tatil edildi.

Google Haberlere Abone ol
Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi

Çanakkale Valiliği, olumsuz hava koşulları ve beklenen buzlanma sebebiyle 11 Ocak Perşembe il genelinde taşımalı eğitime ara verileceğini duyurdu.

Çanakkale’de yarın olumsuz hava şartları ve buzlanma nedeniyle il genelinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Çanakkale Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları ve beklenen buzlanma sebebiyle 11 Ocak 2024 Perşembe günü, ilimiz genelinde taşımalı eğitime 1 gün ara verilecektir. Yine il genelinde köy okullarımızda da (bu okullarda görev yapan öğretmenlerimizin birçoğu il ve ilçe merkezlerinden günübirlik bu okullara gidip geldikleri ve öğrencilerinin büyük kısmı eğitime taşıma yoluyla eriştikleri için) eğitim ve öğretime 1 gün ara verilecektir. Taşımalı eğitim dışındaki eğitime ara verilmesi kararı, oluşan şartlara göre ilçe bazında Kaymakamlıklarımızca değerlendirilerek alınacak olup, bu kararlar en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır. Ayrıca, aynı gün il genelinde hamile personeller ile engelli personeller 1 gün idari izinli sayılacaklardır” denildi.

O İLÇEDE BİR GÜN ARA

Çanakkale genelinde etkili olan kar ve olumsuz hava şartları nedeniyle Lapseki ilçesinde yarın eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

TEKİRDAĞ'DA TATİL UZADI

Tekirdağ'da kar yağışı sonrasında olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde okullar yarın tatil edildi.

Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamada, meteoroloji raporlarına göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde yarın eğitime ara verileceği duyuruldu. Açıklamada, "Süleymanpaşa ilçemizdeki resmi ve özel tüm okullarımızda ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerimizde 11 Ocak günü 1 gün süre ile Şarköy ve Malkara ilçelerimizde 11 Ocak Perşembe günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için 1 gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Ayrıca Malkara, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerimizdeki engelli ve hamile kamu personelleri 1 gün idari izinli sayılacak" ifadeleri kullanıldı.

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde akşam saatlerinde kar yağışı etkisini artırdı. Kar yağışının ardından Sultangazi'nin birçok noktası beyaza büründü.

 Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi

Akşam saatlerinde Sultangazi'de kar yağışı etkili olmaya başladı. Afet İşleri Dairesi Başkanlığı (AKOM) kentin yüksek kesimleri ile kuzey kesimlerinde kar ve karla karışık yağmurun etkili olacağı uyarısı yapmıştı.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 2

Gece saatlerinde sıcaklıkların 8-10 derece düşeceği bilgisinin de yer aldığı açıklamanın ardından İstanbul Sultangazi'de akşam saatlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 3

Yağışın ardından Sultangazi'nin bazı bölgelere beyaza büründü.

TEKİRDAĞ'DA KAPALI 10 MAHALLE YOLU İÇİN ÇALIŞMA

Tekirdağ'da etkili olan kar yağışıyla Süleymanpaşa ilçesine bağlı yüksek kesimlerdeki kırsal 10 mahallenin yolları kapandı.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 4

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kardan kapanan mahallelerin yolları açmak başlattıkları çalışmaları sürdürüyor.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 5

İş makineleri ile kar temizleme çalışması yapılırken, soğuk nedeniyle buzlanma meydana gelen yollarda da tuzlama çalışmasında bulundu.

10 SANTİME ULAŞTI

Karabük'te, Keltepe Kayak Merkezi'nde kar yağışı etkili olurken, kar kalınlığı 10 santime ulaştı. Bölgede beklenen kar yağışlarıyla birlikte kayak merkezinin 12 Ocak'ta açılması planlanıyor.

Karabük'ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi'nde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla etkili olmaya devam etti.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 6

Hava sıcaklığının -1 derece olarak ölçüldüğü kayak merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 7

Keltepe'de meteorolojik verilere göre kar yağışının devam etmesi bekleniyor. Kayak merkezinde sezonun 12 Ocak'ta açılması planlanıyor.

KÜTAHYA'DA KAR ETKİLİ OLDU

Kütahya'da mevsimin ilk kar yağışı, kenti beyaza bürüdü. Domaniç ilçesindeki 1500 rakımlı Kocayayla Geçidi'nde kar kalınlığı 28 santimetreye yükseldi.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 8

Kentte hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düştü. Sabah saatlerinden itibaren aralıklarla etkili olan mevsimin ilk kar yağışı, kenti beyaza bürüdü.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 9

Kütahya Belediyesi karla mücadele ekipleri, yolların kapanmaması ve ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor. Domaniç ilçesindeki 1500 rakımlı Kocayayla Geçidi'nde de kar yağışı aralıklarla sürüyor. Bursa'nın İnegöl ilçesine ulaşımı sağlayan geçitte ağır vasıta ve TIR'ların geçişlerine izin verilmiyor.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 10

Etkili olan yağış ile kar kalınlığı 28 santimetreye yükseldi. Karayolları ekipleri, Kocayayla Geçidi'nde yolun trafiğe kapanmaması için tuzlama ve kar küreme çalışması başlattı.

BOLU'DA KAR YAĞIŞI

Bolu Dağı'nda ve kent merkezinde kar yağışı etkili oldu. Karayolları ekipleri, D-100 ve Anadolu Otoyolu geçişlerinde kar küreme çalışması yaptı.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 11

Bolu Dağı'nda, dün akşam saatlerinde başlayan hafif kar yağışı, gece boyu aralıklarla devam etti. Sabah saatlerinde de etkisini sürdüren yağış nedeniyle yeşil alanlar beyaz örtüyle kaplandı.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 12

Bolu Dağı'nın D-100 kara yolu ve Anadolu Otoyolu geçişlerinde Karayolları ekipleri, kar küreme çalışması yaptı. Yolda ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmadı. Kar, kent merkezinde de etkili oldu. Kar yağışının gün boyu sürmesi bekleniyor.

ESKİŞEHİR'DEN KAR MANZARASI...

Eskişehir'de gece yarısından sonra aralıklarla etkili olan kar yağışı, kentin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 13

Eskişehir'de hava sıcaklığı 1 dereceye düşerken, gece yarısından sonra etkili olan mevsimin ilk kar yağışı, kentin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 14

Sabah saatlerinde etkisini kaybeden kar yağışının ardından Karayolları ekipleri, Eskişehir-Ankara ve Bursa kara yollarında, Büyükşehir Belediyesi ise kent merkezi ile kırsal mahallelerde kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 15

Kar yağışıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi Sazova Bilim, Sanat ve Kültür Parkı da beyaz örtüyle kaplandı.

Kar birçok ilde etkili oluyor. İstanbul'da kar tekrar başladı. Kar tatili haberi geldi - Resim : 16

Meteoroloji verilerine göre, kentte hava sıcaklığı 1 derece olurken, kar yerini güneşli havaya bırakacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin