Kanlı gece. Gaziantep'te eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü. Cinayet nedeni kira artışı çıktı. İzmir'de oğul dehşeti. Balıkesir de kana bulandı

Cinayet haberleri peş peşe geldi. Gaziantep’te bir şahıs, kira yüzünden eniştesini öldürdü. İzmir'de ise bir evlat babasını öldürdü. Babasını öldürme nedenini karakolda anlattı. Balıkesir'de ise bir kişi tartıştığı kişiyi katletti.

Google Haberlere Abone ol
Kanlı gece. Gaziantep'te eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü. Cinayet nedeni kira artışı çıktı. İzmir'de oğul dehşeti. Balıkesir de kana bulandı

Gaziantep’te bir şahıs, kira yüzünden bir süredir tartışmalar yaşadığı eniştesini silahla vurarak öldürdü.

Olay, akşam saatlerinde Şehitkamil ilçesi Selimiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.C. ile eniştesi Sezai Altın (48) arasında kira anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüdüğü olayda S.C., eniştesini silahla vurarak kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Sezai Altın’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Altın’ın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Altın'ı vurarak kaçan kayınbiraderi S.C.'yi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BABASINI ANNESİNE BAĞIRDIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde tartıştığı babasını sırtından bıçaklayarak öldüren genç, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gencin annesine bağırdığı için babasını bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Kanlı gece. Gaziantep'te eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü. Cinayet nedeni kira artışı çıktı. İzmir'de oğul dehşeti. Balıkesir de kana bulandı
Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Karabağlar ilçesi Bozyaka Mahallesi 3080. Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezini arayan B.İ. (20), babasını bıçakladığını ve ölmüş olabileceğini bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen ekipler, sırtından üç bıçak darbesi alan Cihan İnan'ın (46) hayatını kaybettiğini belirledi. Babasını bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan B.İ. ise, kısa sürede evine yakın bir sokakta yakalanarak gözaltına alındı. Babanın cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen B.İ.'nin ilk ifadesinde, yaklaşık bir ay önce anne ve babasının tartıştığını ve bu süre zarfında babasıyla konuşmadığını, olay anında evde babası annesine bağırdığı için tartıştığını ve bu tartışmanın devamında cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TARTIŞTIĞI KİŞİYİ KATLETTİ

Balıkesir’in Erdek ilçesinde bir şahıs, tartıştığı kişiyi bıçaklayarak kaçtı. Yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kaçan zanlı polis tarafından yakalandı.

Kanlı gece. Gaziantep'te eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü. Cinayet nedeni kira artışı çıktı. İzmir'de oğul dehşeti. Balıkesir de kana bulandı - Resim : 2
Olay, Erdek ilçesi Merkez Atatürk Mahallesi Aziz Çavuş Sokak’ta meydana geldi. Onur Arıca'nın (39) evinin bulunduğu Aziz Çavuş Sokak’ta meydana gelen olayda Batuhan E. (24), bilinmeyen bir nedenle tartıştığı Arıca’yı bıçakla yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Arıca’yı Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Onur Arıca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan cinayet zanlısı Batuhan E. ise polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin