Kahreden olay Bursa'da yaşandı! Alkollü araç kullandı. 3 gencin ölümüne neden oldu. Tahliye edildi

Bursa'da, yeni yaşını kutlayan 19 yaşındaki Eda Baykay ile arkadaşları 17 yaşındaki Sıla Çelik ve 22 yaşındaki Sinan Karakuş'un hayatını kaybettiği kazada yaralanıp, tedavisi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü 22 yaşındaki Adem Duran'ın yargılandığı davada karar çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Kahreden olay Bursa'da yaşandı! Alkollü araç kullandı. 3 gencin ölümüne neden oldu. Tahliye edildi

Bursa'da kaza, 15 Ekim 2023'te saat 01.00 sıralarında Kestel ilçesinde meydana geldi. Doğum gününü kent merkezinde kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17), Sinan Karakuş (22) ve Adem Duran (22), otomobille İnegöl ilçesine gitmek için yola çıktı.

AŞIRI HIZ NEDENİYLE KONTROLDEN ÇIKTI

DHA'da yer alan habere göre Adem Duran'ın kullandığı otomobil, Ankara Bulvarı Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak 50 metre savruldu.

ARAÇ BOŞ ARAZİYE DÜŞTÜ

Otomobil, önce trafik levhasına ardından beton aydınlatma direğine çarparak yol kenarındaki boş araziye düştü. İhbarla bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kahreden olay Bursa'da yaşandı! Alkollü araç kullandı. 3 gencin ölümüne neden oldu. Tahliye edildi

OTOMOBİLDE SIKIŞAN 3 ARKADAŞ ÖLDÜ

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobilde sıkışan Eda Baykay, Sıla Çelik ve Sinan Karakuş'un hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekiplerinin çalışması ile sıkıştığı yerden çıkarılan Adem Duran ise önce Kestel Devlet Hastanesi'ne ardından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altında alındı.

SON GÖRÜNTÜSÜNÜ 1 SAAT ÖNCE PAYLAŞMIŞ

Eda Baykay'ın kazadan 1 saat önce sosyal medya hesabından paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla eğlence mekanında kutlama yapan Baykay'ın, doğum günü pastasıyla çekilen videosunu paylaştığı görüldü. Kazanın güvenlik kamerası görüntüsü de ortaya çıktı.

 

Etiketler gündem alkol
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin