Kadın cinayetlerine bir yenisi eklendi. Antalya'da eski eşini vuran kişi tutuklandı

Antalya'da Banu Uzun, 2 yıl önce ayrıldığı eşi tarafından tabancayla öldürüldü. 2 çocuk annesi Banu Uzun’un boynundan tek kurşunla vurulduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Kadın cinayetlerine bir yenisi eklendi. Antalya'da eski eşini vuran kişi tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen bir ihbar sağlık ve Manavgat Emniyet İlçe Müdürlüğü ekiplerini alarma geçirdi. Kavaklı Mahallesi 6529 Sokak bir apartmanın zemin kat dairesine giren ekipler, tek başına yaşayan 40 yaşındaki Banu Uzun’un cansız bedeniyle karşılaştı.

BOYNUNDAN TEK KURŞUNLA VURULMUŞ

Otelde kat görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen 2 çocuk annesi Banu Uzun’un boynundan tek kurşunla vurularak yaşamını yitirdiği belirlendi.

TUTUKLANDI

Erdal Al’ın polis merkezindeki ifadesinde suçunu itiraf ettiği belirtildi. Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde işlemleri tamamlanan Erdal Al, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Savcı tarafından sorgusu yapılan Erdal Al, sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesi tarafından ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

'AVRADI ÖLDÜRDÜM'

Erdal Al'ın eski eşi Banu Uzun’u öldürüp evden ayrıldıktan sonra babasına, “Avradı öldürdüm” diye sosyal medya uygulamasından mesaj yazdığı belirlendi. Diğer taraftan hayatını kaybeden Banu Uzun’un kış sezonu nedeniyle şu anda kapalı olan çalıştığı otelin birim müdürüne telefon açarak, otelin ne zaman açılacağı ve personel alımlarının ne zaman başlayacağını sorduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA-İHA
Etiketler manavgat
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin