Kadın cinayetleri peş peşe yaşandı. İstanbul, Adıyaman ve İzmir... Çocuğunun gözü önünde öldürdü. Uzaklaştırma kararı vardı

Kadın cinayetleri Türkiye'nin kanayan yarası... 8 Mart Kadınlar Günü'nden saatler sonra 3 kadın aynı gün düştü toprağa... İstanbul'da Duygu Can, Adıyaman'da Naile Y., İzmir'de ise Zahide Yurtkal, eşleri tarafından katledildi. Deniz Can, 14 yaşındaki kızının gözü önünde eşine kurşun yağdırdı. Duygu Can olay yerinde hayatını kaybederken Deniz Can intihar girişiminde bulundu. Zahide Yurtkal'ın eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Kadın cinayetleri peş peşe yaşandı. İstanbul, Adıyaman ve İzmir... Çocuğunun gözü önünde öldürdü. Uzaklaştırma kararı vardı

İzmir'de Tamer Yurtkal (44) eşi Zahide Yurtkal'ın (44) yaşadığı Karabağlar ilçesi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki evine geldi.

Eşiyle tartışma yaşayan Yurtkal, pompalı tüfek ile önce eşini ardından kendisini vurdu.

KIZI DA KOLUNDAN YARALANDI

Olay esnasında çıkan saçmalardan çiftin 17 yaşındaki kızı da kolundan yaralandı.

Karı-koca hayatını kaybederken kızları hastaneye kaldırıldı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Zahide Yurtkal'ın eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

İSTANBUL'DA KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Sancaktepe’de aralarında uzun süredir anlaşmazlık bulunan Deniz Can ile eşi Duygu Can arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Deniz Can, 14 yaşındaki kızının gözü önünde eşine kurşun yağdırdı. Duygu Can olay yerinde hayatını kaybederken Deniz Can intihar girişiminde bulundu.

Kadın cinayetleri peş peşe yaşandı. İstanbul, Adıyaman ve İzmir... Çocuğunun gözü önünde öldürdü. Uzaklaştırma kararı vardı

Olay, dün gece 01.00 sıralarında Veysel Karani Mahallesi, Bahariye Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre; 3 katli binanın birinci katında oturan Deniz ve Duygu Can çifti arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Deniz CAN, 14 yaşındaki kızının gözü önünde yanında bulunan silahla eşi Duygu Can’a ateş etti. Başından yaralanan kadın, kanlar içerisinde yere yığıldı. Daha sonra Deniz Can aynı silah ile intihar girişiminde bulundu. Silah seslerini duyan binadakiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri başından vurulan Duygu Can’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. İntihar girişiminde bulunarak ağır yaralanan Deniz Can ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Can'ın yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikesi devam ettiği öğrenildi. Evde yapılan incelemelerde, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet fişek ele geçirildi. Öte yandan Duygu Can ile evli olan Deniz Can’ın tekstil işiyle uğraştığı, 14 ve 4 yaşlarında kızlarının olduğu öğrenilirken, çift arasında uzun süredir şiddetli geçimsizlik olduğu öğrenildi.

ADIYAMAN'DA DEHŞET

Adıyaman'da Siteler Mahallesi'nde A.Y. (72), henüz bilinmeyen nedenle eşi Naile Y. (71) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada A.Y, bıçakla Naile Y'yi yaraladı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Naile Y. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Naile Y'nin cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Zanlı A.Y, polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyete götürülen zanlı, kendisini görüntüleyen gazetecilere, pişman olmadığını söyledi.

 

Etiketler katil cinayet Kadın
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin