İYİ Parti’nin aday tanıtım toplantısında gerginlik: Salona zorla girmek istedi

İYİ Parti’nin Aydın’da düzenlediği aday tanıtım toplantısının girişinde gerginlik yaşandı. Bir kişi “Demokrasi var girerim” diyerek salona girmek istedi. Partililer izin vermedi. Bunun üzerine gerginlik yaşandı. İçeri girmek isteyen kişi emniyete götürüldü.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti’nin aday tanıtım toplantısında gerginlik: Salona zorla girmek istedi

İYİ Parti’nin Aydın’da düzenlediği aday tanıtım toplantısının girişinde gerginlik yaşandı. Aday tanıtımının yapıldığı salonu zorla girmek isteyen şahıs karakola götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, İYİ Parti’nin Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısına “Demokrasi var girerim” diyerek partililerin itirazına rağmen içeri girmeye kalkışan bir kişi ile partililer arasında tartışma yaşandı. Partililer tarafından ismi emniyete verilip, toplantı salonuna alınması istenmeyen Süleyman T.’ye girişte polis ekipleri izin vermedi. Bunun üzerine Süleyman T. toplantıya girmekte ısrarcı olunca partililerden Tarık Y. ile arasında gerginlik yaşandı. Polise de direnen Süleyman T., polis tarafından emniyete götürüldü. Aday tanıtım programı öncesi yaşanan gerginlik kameralara yansıdı.

Kaynak: İHA
Etiketler iyi parti aydın
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin