İYİ Partili isimden eski ittifak ortağı CHP'ye çok sert sözler

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinden sonra eski ittifak ortakları resmen birbirine düştü. İYİ Parti GİK üyesi Raşit Emir Sürer, son yaptığı paylaşımda CHP'yi resmen bombaladı. İşte o sözler...

İYİ Partili isimden eski ittifak ortağı CHP'ye çok sert sözler
Arşiv

2018 yılında başlayan İYİ Parti- CHP ittifakı 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ardından dağıldı. 

Yerel seçimlerde ittifak olur mu sorusu ise çoktan yanıtını buldu. Meral Akşener, İYİ Parti GİK üyeleriyle yaptığı toplantı sonrası, seçimlere hür ve müstakil gireceklerini açıkladı. Bu açıklamanın ardından İYİ Parti'de de sular durulmadı. İttifak yapmanın gerekli olduğunu söyleyen isimler teker teker partiden istifa etti.

CHP, İYİ Parti'nin ittifak yapmama kararına her defasında saygı duyduklarını dile getirirken, İYİ Parti GİK üyesirar bugün yaptığı paylaşımda eski ortaklarına resmen ateş püskürdü.

Süer, Twitter'da şu paylaşımı yaptı: "Bu seçimde seçmen şuna karar verecek.; Hizbullahçı hüdparı yanına alan Akp’ye mi yoksa pkk teror örgütünün uzantısı hdp lilerin eş başkan diye tanıttığı Özgür Özel’in yönettiği CHP’ye mi oy verecek? İYİ Parti Türk Milleti için güvenli limanı inşa etmiştir. 3. Yol ve kurtuluş @iyipartidir."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin