İYİ Parti'den Mansur Yavaş hakkında bomba iddia! Görüşmede Akşener'e söyledikleri siyaset gündemini sarsacak

ABB Başkanı Mansur Yavaş, 23 Kasım 2023 tarihinde İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ziyaret etmişti. Bu görüşmenin ittifakla ilgili olduğu düşünülüyordu. Fakat İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım görüşmeyle ilgili bomba bir iddia ortaya attı.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'den Mansur Yavaş hakkında bomba iddia! Görüşmede Akşener'e söyledikleri siyaset gündemini sarsacak

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i 23 Kasım günü parti genel merkezinde ziyaret etmişti. Ziyaret sonrasındaki grup toplantısında Akşener'in okuduğu şiirin Mansur Yavaş'ı hedeflediği ortaya atılmıştı. 

İYİ PARTİ İL BAŞKANI'NDAN BOMBA İDDİA

Mansur Yavaş'ın ziyareti sırsında ne konuşulduğuyla ilgili birçok iddia ortaya atılsa da ne konuşulduğunu İYİ Parti'nin Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım açıkladı. Yener Yıldırım bir grup partili ile yaptığı sohbette, Mansur Yavaş'ın ziyareti sırasında neler olduğunu anlattı. 

ANKARA İÇİN TALEBİN NE?

İYİ Parti Ankara il Başkanı Yıldırım, Mansur Yavaş'ın ziyaret sırasında yeni seçilen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in selamını getirdiğini belirterek, kendisine 'Ankara için talebin ne?" diye sorulduğunu belirterek şöyle devam etti: 

YÜZDE 60'LA KAZANIYORUZ

"Mansur Bey, 'Genel Başkanımızın selamını getirdim' dedi. Ankara için ne diyeceği soruldu, 'Ankara için bir talebim yok, biz zaten yüzde 60 oranıyla kazanıyoruz' dedi ve gitti. Mansur beyin genel başkanımıza söylediği aynen bu... Yani İYİ Parti'ye ihtiyacı olmadığını vurguladı."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin