İYİ Parti'den Manisa'da protesto edilen Özgür Özel'e destek açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Manisa'da Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın Manisa’daki cenazesinde protesto edilmişti. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu bu tutumun yanlış olduğunu belirtti.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'den Manisa'da protesto edilen Özgür Özel'e destek açıklaması
İHA

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak için dün memleketi Manisa’daki Saruhan Bey Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Manisa Valisi Enver Ünlü, Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, milletvekilleri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından bir grup, Özel’i protesto etti ve “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları attı.

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu konuyla ilgili açıklama yaptı. Sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, "Şehitlerimizi dualarla son yolculuğuna uğurlarken millet olarak siyaset üstü bir anlayışla, vakur duruşumuza ve birlikteliğimize zarar verilmesine müsaade etmemeliyiz. Bu vesileyle Şehidimizin Manisa’daki cenazesinde CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e yönelik tutumu asla doğru bulmuyoruz ve bir daha böyle olayların yaşanmamasını diliyoruz" dedi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin