İYİ Parti'de istifa depremi. Buğra Kavuncu'ya İstanbul'da ağır darbe

Türkiye 31 Mart seçimlerine giderken siyasi partilerde kazan kaynıyor. İstifalar peş peşe geliyor. İYİ Parti'nin seçimlere müstakil girme kararı sonrasında partide istifalar yaşanıyor. Son istifa haberi İYİ Parti'nin İBB adayı Buğra Kavuncu'ya ağır bir darbe gibi...

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'de istifa depremi. Buğra Kavuncu'ya İstanbul'da ağır darbe

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı için adaylığı açıklanan eski İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun il başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde en yakınları arasında yer alan ve dönemin İYİ Parti İstanbul Yerel Yönetimlerden ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı görevini yürüten Hakan Alkan, partiden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti'de istifa depremi. Buğra Kavuncu'ya İstanbul'da ağır darbe

İSTİFAYA GEREKÇE OLARAK GENEL MERKEZ GÖSTERİLDİ

Sosyal medya hesabından istifa kararını açıklayan eski başbakanlık müşaviri Hakan Alkan, "İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığında önceki dönem Yerel Yönetimler ve Uluslararası İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Bir süredir Genel Merkezin yönetim anlayışı ve politikalarıyla şahsımın düşünceleri uyuşmamaktadır. Bu sebeple, samimiyetle hizmet verdiğim İYİ Parti saflarından ayrılıyorum. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin