İYİ Parti talep etmişti... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Meclisi bilgilendirecek

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Milli Savunma, İçişleri ve Dışişleri Bakanlarının Meclisi bilgilendirmesini talep etmişti. Meclis Genel Kurulu, salı günü Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında 'terör' gündemiyle toplanacak. Dışişleri ve Milli Savunma Bakanları saldırılarla ilgili bilgilendirme yapacak.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti talep etmişti... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Meclisi bilgilendirecek

9 askerimizin şehit olduğu saldırının ardından 16 Ocak Salı günü açılacak TBMM'nin gündemi 'terör saldırıları' olacak.

'Terör' gündemli birleşimi Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş yönetecek.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler son dönemde yaşanan saldırılara ilişkin Genel Kurul'u bilgilendirecek.

Genel Kurul görüşmelerinin ardından aynı konuya ilişkin TBMM Başkanlık tezkeresi okunup oylanacak.

İYİ PARTİ TALEP ETMİŞTİ

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, terör ve onun destekçilerine karşı milli birliğin bir kez daha ortaya konulması adına Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu tarafından ortak bir bildiri metni yayımlanması talebini TBMM Başkanlığına sunduklarını belirterek, "Ayrıca yine Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in kararı doğrultusunda İYİ Parti grubu olarak Anayasa’nın 98’inci TBMM İçtüzüğü’nün 102’nci ve 103’üncü maddeleri gereğince bu konuda bir genel görüşme açılması ve Milli Savunma, İçişleri ve Dışişleri Bakanlarının yaşanan bu süreç ve son durumla ilgili Meclisimizi bilgilendirmesini talep etmiş bulunuyoruz. Terör örgütleriyle her alanda, en etkin mücadelenin sürdürülebilmesi temel gayemiz olacaktır. Şehitlerimize sonsuz minnet ve rahmetle" ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler meclis terör şehit
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin