İYİ Parti sürpriz aday. Canlı yayında açıkladı. İYİ Parti'nin seçimli kongresi 27 Nisan'da...

İYİ Parti 27 Nisan'da seçimli kongreye gidiyor. Kongre öncesi birçok isim Meral Akşener'in aday olmayacağını açıklamasının ardından genel başkanlık için yeşil ışık yaktı. Son olarak isimlerden biri de İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta oldu.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti sürpriz aday. Canlı yayında açıkladı. İYİ Parti'nin seçimli kongresi 27 Nisan'da...

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk oldu. 31 Mart yerel seçimlerinde istediği sonucu elde edemeyen ve genel başkan Meral Akşener'e istifa çağrıları yapılan İYİ Parti'de, olağanüstü seçimli kurultay tarihi 27 Nisan olarak belirlenmesi programda masaya yatırıldı.

ERHAN USTA: BEN DE ADAY OLABİLİRİM

Par'ın "Siz de kurultayda aday olmayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine Usta " Eğer bize herhangi bir görev düşerse biz de bu sorumluluktan kaçmayız." cevabını verdi. Par'ın "Yani parti içinde sizin adınızda bir uzlaşı sağlanırsa siz de bu olağanüstü kurultayda genel başkan adayı olmayı düşünür müsünüz?" sözlerine Usta "Evet düşünürüm." diyerek yanıt verdi.

Etiketler erhan usta Aday tv100
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin