İYİ Parti İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu'dan, tv100 canlı yayınında çarpıcı açıklamalar: Ekrem İmamoğlu'nun sözleri saygısızlık, ayıp

İYİ Parti İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu, tv100'ün 'Seçim Özel' programında usta gazeteciler Erdoğan Aktaş ve Pınar Işık Ardor'un sorularını yanıtladı. Kavuncu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun “İstanbullular çok şanslı. 2 kişiyle yarış var” sözlerine yanıt verdi. Kavuncu, "Aşırı özgüven ve akabinde gelmiş kibir. Ben çok yakışıksız ve ağır buldum." dedi.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu'dan, tv100 canlı yayınında çarpıcı açıklamalar: Ekrem İmamoğlu'nun sözleri saygısızlık, ayıp

İYİ Parti İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu, tv100'ün 'Seçim Özel' programında Erdoğan Aktaş ve Pınar Işık Ardor'un sorularını yanıtladı.

Pınar Işık Ardor'un "Rakibiniz Ekrem İmamoğlu dün bir açıklama yaptı. “İstanbullular çok şanslı. 2 kişiyle yarış var” dedi. 52 adayın yarıştığı bir İstanbul yarışından bahsediyoruz. 2 kişiyle yarışıyor İstanbullular sözüne ne dersiniz?" sorusuna yanıt olarak Buğra Kavuncu şu ifadeleri kullandı:

"Ekrem İmamoğlu'nun sözleri saygısızlık, ayıp. İnsanlar nasıl bir geçmişten geldiklerini unutmamalı. Bir insanı iki şey mahveder: Aşırı özgüven ve akabinde gelmiş kibir. Ben bu sözü çok yakışıksız ve ağır buldum. Bu söz hiç katılamayacağım ve kınayacağım bir tabir."

Buğra Kavuncu, açıklamalarına şöyle devam etti:

"PARTİ OLARAK ÇOK HIRPALANDIK"

"Parti olarak çok hırpalandık. Birilerinin yaptıklarına güvendik. Böyle konforlu bir hayat olamaz. Hep alkışlanalım, hep biz olmaz. Ben size 2-3 tane olay anlatayım. Dersiniz ki sizin partinize operasyon yapılmış. Bir değil iki değil Belediye Meclis Üyeleri listeleri teslim edilmeden önce İlçe başkanı istifa ediyor. 2 tane İlçe Başkanı var, Belediye Meclis Üyeleri var. Hepsi değil ama bir kısmı CHP’nin Belediye Meclis Üyeleri listelerinden çıktılar. Bir kısmı Sayın İmamoğlu nereye gidiyorsa her mitinginde onunla beraber koşturuyorlar."

“EKREM İMAMOĞLU VE MANSUR YAVAŞ SORUMLULUK ALMADI”

İYİ Parti seçmeni 2 şeyi unutmayacak; 1, 14 Mayıs seçimleri tarihi bir seçimdi. O gün sorumluluk alması gerekenler sorumluluk almadılar ve bugün çıkıp da kendilerini milletin ve memleketin kurtarıcı olarak gösterip bize oy verin demeleri kadar samimiyetsiz bir duruş olamaz. Sorumluluk almayan kişiler derken Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı ifade ediyorum.

"YENİDEN REFAH PARTİSİ'NİN ARKASINDA BİR GÜÇ OLABİLİR"

Yeniden Refah Partisi'nin arkasında bir güç olabilir. Hazine yardımı da yoksa ve 4-5 kat daha fazla reklam verebiliyorlarsa demek ki ciddi bir sponsorları var. Bunlar ciddi masraf gerektiriyor. Kendilerini seven Avrupa'da bir iş insanı da olabilir, başka biri de olabilir, bilemem. Ama bizden fazla reklam yapabilmelerini ben ancak böyle açıklıyorum.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin