İYİ Parti bir ilde daha adaylarını açıkladı. İYİ Parti Kayseri adayı belli oldu. İlçe ilçe İYİ Parti'nin adayları.... Kazım Yücel kimdir?

31 Mart yerel seçimleri için siyasi partiler adaylarını belirlemeye devam ediyor. İYİ Parti'nin  Kayseri adayları belli oldu.  İYİ Parti'nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel oldu. Parti ilçe belediye başkan adaylarını da duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti bir ilde daha adaylarını açıkladı. İYİ Parti Kayseri adayı belli oldu.  İlçe ilçe İYİ Parti'nin adayları.... Kazım Yücel kimdir?

Yerel seçimlere üç aydan az bir süre kaldı. Seçim takvimi işlerken İYİ Parti'nin bir ildeki daha adayları belli oldu.  

 İYİ Parti'de Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel oldu.

İYİ Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre; Genel Başkan Meral Akşener'in katılımıyla parti genel merkezinde dün düzenlenen törenle Kayseri ve ilçelerinde belediye başkan adayları açıklandı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel oldu.

İŞTE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Kayseri'nin ilçelerinde belirlenen başkan adayları ise şöyle; Özvatan Belediyesi Halil İbrahim Çağrı, Felahiye Belediyesi Ali Dinçer Kuzugüden, Yeşilhisar Belediyesi Salih Karagöz, İncesu Belediyesi Recep Güngör, Bünyan Belediyesi Erhan Özhan, Yahyalı Belediyesi Mustafa Balcı, Develi Belediyesi Songül Özdemir, Kocasinan Belediyesi Yurdaer Şahin, Melikgazi Belediyesi Sedat Kılınç.

KAZIM YÜCEL KİMDİR?

Kazım Yücel, 1964'te Kayseri'de dünyaya geldi.   Bütün eğitim hayatını Kayseri’de tamamladı. 1985 yılında askerlik bitiminden sonra da ticarete başladı. Başında olduğu ticari firmanın faaliyetlerini yaklaşık 32 yıldır sürdürüyor. Uluslararası ithalat ve ihracatla ilgileniyor. 2010 yıllarından sonra kısmi bir siyasete 2014’te de seçimlerle yerelde belediye meclis üyesi olarak Kayseri’de hizmet verdi.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin