İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Turhan Çömez'den CHP lideri Özgür Özel'e tepki. Seçim öncesi tansiyon yükseliyor. Pankart krizi... Turhan Çömez tv100'de konuştu

CHP ile İYİ Parti arasında kriz tırmanıyor. CHP, İYİ Parti'den Balıkesir ve Edirne'de adaylarını geri çekme talebinde bulunmuştu. Akşener bu isteklere sert çıkmıştı. İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Turhan Çömez ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında pankart krizi patlak verdi. Çömez, tv100'ün ilgiyle izlenen programı Başak Şengül ile Doğru Yorum'da Özel'e yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Turhan Çömez'den CHP lideri Özgür Özel'e tepki. Seçim öncesi tansiyon yükseliyor. Pankart krizi... Turhan Çömez tv100'de konuştu

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Başak Şengül ile Doğrı Yorum'a tv100.com Yazarı Hacı Yakışıklı, CHP 26. Dönem Milletvekili Dursun Çiçek, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Gazeteci Nedim Şener, Gazeteci - Yazar Gürbüz Evren, Devlet Eski Bakanı Dr. Masum Türker konuk oldu.


Programa bağlanan İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Turhan Çömez, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le arasında yaşanan pankart kriziyle ilgili konuştu.

 Başak Şengül'ün "Bu pankartı neden astırdınız?" sorusuna yanıt olarak Turhan Çömez, şu ifadeleri kullandı:

"BİZİM TABANIMIZDAN OY İSTEMEYİN, DEM PARTİLİLERDEN İSTEYİN DEDİM"

"Sayın Özgür Özel, tekraren ifadelerle Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'e benim adaylıktan çekilmem için çağrıda bulundu. Biz dedik ki, hayır devam ediyoruz. Tabi bunun dışında sahalarda da bu ısrarlar artan dozda devam etti. Borç iddiası ortaya atıldı, kamuoyunda bunun da doğru olmadığını anlattık. Israrlı bir şekilde 'İYİ Partililerden oy istiyoruz' diye çağrılar başladı. Biz de siyaseten kendi hakkımızı korumak durumundayız.

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Turhan Çömez'den CHP lideri Özgür Özel'e tepki. Seçim öncesi tansiyon yükseliyor. Pankart krizi... Turhan Çömez tv100'de konuştu - Resim : 2

Ben sadece sayın Özgür Özel'e 'Bizim tabanımızdan oy istemeyin. Madem böyle bir talebiniz var oylarınızı DEM Partililerden isteyin' dedim. Kalkıp bu pankartı gayet medeni bir şekilde 83 yaşındaki annemin balkonuna astım. Ve gelen cevap 'Bizim sayemizde kanallarda görünüyorsun' oldu. Siz medya sahibi misiniz? Böyle bir ifade bir partinin genel başkanına yakışır mı?"

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin