İstanbul'dan bir trafik manzarası. Taksiye koydukları metrelerce uzunluktaki boruyu böyle götürdü, görenlerin ağzı açık kaldı

İstanbul'da trafikte görülen absürt olaylara bir yenisi daha eklendi. Üsküdar'da bir taksinin içinde metrelerce uzunlukta boru taşıyan şoför ve yanındaki yolcu hem kendilerini hem de trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'dan bir trafik manzarası. Taksiye koydukları metrelerce uzunluktaki boruyu böyle götürdü, görenlerin ağzı açık kaldı

Üsküdar'da taksinin içinde metrelerce uzunlukta boru taşıyan şoför hem kendini hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. Bir ucu arka sol camdan diğer ucu da ön sağ camdan çıkan boruyla yolda ilerleyen sürücüyü trafikteki bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Tehlikeli yolculuk, Bağlarbaşı Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi'nde görüntülendi. 34 TAC 56 plakalı taksi şoförü bir ucunu arka sol camdan diğer ucunu ise ön sağ camdan çıkardığı metrelerce uzunluktaki boruyu aracıyla taşıdı. Görenlerin şaşkınlığını gizleyemediği yolculukta, şoför hem kendi hayatını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. Aynı anlarda aracıyla seyir halinde olan başka bir sürücü o anları cep telefonuyla kaydetti. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin