İstanbul'da tramvay kullanacak olanlar dikkat! Kabataş-Bağcılar hattı seferleri yeniden düzenlendi

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında gerçekleştirilecek bakım çalışmaları nedeniyle seferlerde düzenlemeye gidilecek. Ancak, 28 Ocak Pazar günü seferler normal işletme tarifesine uygun bir şekilde devam edecek.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da tramvay kullanacak olanlar dikkat! Kabataş-Bağcılar hattı seferleri yeniden düzenlendi

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki bakım çalışmaları nedeniyle 25 Ocak ile 3 Şubat arasında saat 23.00'ten 00.00'a kadarki seferlerin Kabataş ile Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında yapılacağı duyuruldu.

Çalışmalar süresince 23.00 ile 00.00 saatleri arasında Merter Tekstil Merkezi ile Bağcılar istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleriyle hizmet verileceği belirtilen açıklamada, 28 Ocak Pazar günü ise seferlerin normal işletme tarifesine uygun yapılacağı kaydedildi.

DÜN ARIZALANMIŞTI

Kabataş-Bağcılar arasındaki tramvay hattı yolunda bir arabanın arızalanması nedeniyle tramvay seferleri Kabataş-Soğanlı istasyonları arasında yapıldı.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızın yol güzergahında meydana gelen kara yolu aracı arızası sonucu yolumuzun kapanması nedeniyle seferlerimiz Kabataş-Soğanlı istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Yapılan ikinci duyuruda, yaklaşık 1 saatin ardından seferlerin normale döndüğünü bildirdi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin